2019-05-08

Pabuskite! Balsadėžės gali pavirsti į Lietuvos laidojimo urnas


Tereikės penkių metų ir balsadėžės, į kurias gegužės 6-12 dienomis metami biuleteniai su balsais už globalistus Šimonytę ar Nausėdą, už Briuselio neokomunistą Andriukaitį, pavirs į Lietuvos laidojimo urnas. Su kitais gal kiek lėčiau, bet ko galima tikėtis iš „valstiečio“ Skvernelio, iškirtusio kartu su šio nusikaltimo politiniais partneriais Lietuvos miškus, pasirašiusio globalios migracijos paktą, vaikų nacionalizavimo įstatymą, toliau varančio jaunimą iš Lietuvos, o senelius marinančio badu? Nebent instrukcijų, gautų jo vizito Jeruzalėje metu šiais metais, įgyvendinimo? Mes nežinome kokias instrukcijas jis ten gavo, bet darbai akivaizdūs: žydams nuo 2017 metų išdalinta 20000 Lietuvos pilietybių „išimties tvarka“, o iš lietuvių pilietybės atimamos.

Balsuodami už Arvydą Juozaitį turime šansą pakreipti vykdomą Lietuvos sunaikinimo kursą, nuvairuoti Lietuvos laivą nuo prarajos, į kurią garma Europos Sąjunga su savo genderiais, LGBT ir „pabėgėliais“, su Briuselyje susitelkusiais degeneratais junkeriais. Balsuodami už Arvydą Juozaitį mes bent įgyjame šansą su kitais ES patriotais užgesinti ES pastato gaisrą, atlikti šio griūvančio statinio kapitalinį remontą, o jo metu išnaikinti neomarksizmo, transhumanizmo, genderizmo, LGBT, progresizmo ir kitų rūšių pelėsius.


Aš dar kartą kviečiu visus lietuvius balsuoti už dr.Arvydą Juozaitį.

Jei į antrą rinkimų turą Juozaitis nepatektų, mažesnis blogis už Nausėdą ir Šimonytę būtų Saulius Skvernelis. Tai globalistas, bet bent jau jis deklaruoja paramą prigimtinei vyro ir moters šeimai.

Pabuskite, lietuviai, vyksta mūsų tautos genocidas ir Lietuvos teritorijos išvalymas. Šie prezidento rinkimai lems mūsų tautos ateitį, ar mes išliksime čia, tėvų žemėje, ar mus primins tik antkapių užrašai.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą