2019-11-15

ES pasiekimai: betoninės Merkel eglutės ir Afganistanu virtusi Švedija


Vokietijos Eseno miestas ruošiasi Kalėdų šventei ir puošiasi betoninėmis „Merkel eglutėmis“, kurios turės apsaugoti miesto gyventojus nuo musulmonų teroristų.

Kiekviena iš šių „Merkel eglučių“, kaip jas vadina vokiečiai, yra 1,8 metro aukščio ir sveria 3 tonas.

Šiam žingsniui miesto valdžią paskatino 2016 metų teroro aktas, kuomet Kalėdų mugėje Berlyne islamo teroristas su sunkvežimiu nužudė 12 žmonių ir 50 sužeidė.


Firma, tiekianti betonines egles, jas užpatentavo. Aš nutariau patentuoti betoninę eglę Vokietijos kanclerės Angelos Merkel formų. Taip aš jai atsidėkosiu už visos Europos gyventojams 2015 metais dovanotas „saugias“ ir „ramias“ Kalėdas!


Migrantų gaujos pavertė Švedijos rajonus Afganistanu

Prinz Eugen portale Pi-news rašo, kad norintieji įsivaizduoti, kas vyks jų regione ateityje, turi nukreipti savo dėmesį į Švediją. Šią šalį jau kelis dešimtmečius valdo socialdemokratai. Jų valdymo rezultatai šiurpina. Seksualinių nusikaltimų skaičius nuo 1975 iki 2014 metų išaugo 1472 procentais. Švedija yra šių nusikaltimų lyderė pasaulyje.

Didžiausi nusikaltėliai čia yra į Švediją atvykę antros ir trečios kartos musulmonai. Švedijoje nėra savaitės, kad miestuose nevyktų sprogimai. Čia tarpusavyje kovoja imigrantų gaujos. Jos pastebėjo, kad bombos ir granatos žymiai efektyvesnės bauginti ir šantažuoti savo konkurentus, negu šaunamieji ginklai. Švedijos Linkopingo mieste 2019 metais jau sunaikinti 25 butai, 250 – apgriauti. Per pirmus 10 šių metų mėnesių Švedijoje įvyko 100 sprogimų. Tai dvigubai daugiau, negu pernai. Net Švedijos kaimynė Danija įvedė su ja pasienio kontrolę, nes Švedijos nusikaltėliai veržiasi į kaimyninę šalį. JTO vertinimu, Švedija iki 2030 metų taps trečiojo pasaulio valstybe.

Prieš kelias dienas visko mačiusi Švedijos Gioteborgo miesto policija buvo sukrėsta. Stoties rajone buvo apiplėštas 18-metis jaunuolis. Nusikaltėlių gauja ne tik jį apiplėšė, nurengė, bet nupjovė jam ausį.

Nuorodos:









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą