2019-11-08

Krone: Austrijos Linco mieste imigrantų jaunimas rengia fiktyvias egzekucijas



Linco miesto gyventojai stebėjo kraupų reginį. Netoli šio miesto lunaparko esančiame rajone jaunuoliai imigrantai gatvėje rengė egzekuciją (žiūr. nuotrauką). Visa tai priminė Islamo valstybės teroristų egzekucijas.

Išgąsdinti austrai įamžino šį kraupų reginį ir pranešė į policiją. Egzekucijos vykdytojai buvo išaiškinti. Paaiškėjo, kad „teroristas su pistoletu“ buvo 14-metis imigrantas. Pistoletas buvo žaislinis, šaudantis minkštomis kulkomis, o šie jaunuoliai taip „žaidė“.


Įvykį komentavę psichologai mano, kad tai nėra nekalti žaidimai. Taip žudyti treniruojami ir kareiviai. Tokiu būdu yra įveikiamas baimės slenkstis, tai mokslininkų yra įrodyta.


75-metis Graco gyventojas sako: „Šie jauni migrantai rengia karinius žaidimus mūsų Grace. Lunaparko rajone situacija blogėja: narkodileriai, prievarta, triukšmas, vandalizmas. Aš neišeinu iš namų po 15 valandos. Prasidėjo tai nuo to, kad jauni žmonės ėmė šaudyti minkštomis kulkomis į karvelius. Po to prasidėjo žaidimai į egzekucijas.“

Nuorodos: https://www.krone.at/2037856                                                                          http://www.pi-news.net/2019/11/linz-migrantenkinder-spielen-auf-offener-strasse-hinrichtung/



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą