2019-11-09

Pragaras ištuštėjo, velniai Kaune, jie doroja Neringą Venckienę



Taip ir turėjo atsitikti, kad visi velniai iš pragaro į Lietuvą sugužėtų, Kauną apsėstų. Neringos Venckienės ekstradicija iš JAV buvo jiems starto šūvis. Jei velnią kvieti, jis būtinai atvyksta, ypač, kai Dievui vietos nelieka, kai vieninteliu dievu tampa mamona. O čia jiems toks masalas! Tokia sufabrikuota velniava!


Kaip stengėsi Lietuvos valdžios velnius prisikviesti, kaip dirbo daugelį metų. Piestu stojo prieš valstybės simbolius, naikino tautą, marino badu, trėmė į užsienius lietuvius, draskė didvyrių lentas, plėšė gatvių pavadinimus. Reto uolumo tapo šabesgojais, LGBT, genderizmo, juvenalinių justicijų ir kitokių pragaro ideologijų pasekėjais. Šetonui viso to buvo maža, jis pareikalavo priedo surengti pedofilų kankinės Neringos Venckienės egzekuciją, išsityčioti ir pažeminti šią velnio tarnų užguitą moterį.

Jūs manote, kad gaisras Alytuje, Kaune surengta egzekucija prieš Neringą, yra sutapimas? O aš manau, kad ne, nebūna sutapimų. Kai tik Vilniaus Meras Šimašus 2016 metais surengė šabašą Vinco Kudirkos paminklo panosėje, chazarų šokius čia su chabadninkais suorganizavo, nedelsiant įvyko miesto kanalizacijos avarija. Pas kaimynus lenkus lygiai tas pats. Kai tik Varšuvos meru tapo LGBT aktyvistas (Rafał Trzaskowski), ėmė pernai organizuoti vaikų tvirkinimo LGBT programas, nedelsiant sugedo Varšuvos kanalizacija ir fekalijos užliejo visą Baltijos paktrantę iki pat Rygos.

Pastaruoju metu labai apsėdo velniai LRT. Ko tik ten šetono tarnai nebandė: ir vieną iškrypėlį su bafometo ragais mėgino prastumti į Euroviziją, kad prie bendros beprotybės pritapti, o galiausiai ėmė Anglijos iškrypėlius reklamuoti, tarytum savų iškrypėlių nebūtų į valias.

Laukime, šetonas būtinai duos ženklą. Sugriaus, padegs, ar susprogdins savo pritupėtą buveinę.

Kaip ta proga neprisiminus F.Dostojevskio romano „Šetonai“, per visų šetonų balių mieste kilusį gaisrą?

Dievo Lietuvoje man neteko matyti, o velnių ir įsiviešpataujančio pragaro fragmentų – į valias. Greitai visi šie pragaro fragmentai susijungs į vieną didelį, visuotinį pragarą. Mūsų valdžios to siekia, o mes pasyviai stebime. Velniui tai labai paranku.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą