2020-02-29

Eduardas Hodos apie Putino ir Zelenskio vaidmenį Chabado planuose. Anatevkos gyvenvietė, kurios meras - Trampo advokatas Džulianis



Žymiausias Ukrainos antifašistas Eduardas Hodos, buvęs Charkovo miesto (Ukraina) liberalios žydų bendruomenės rabinas, vėliau perėjęs į stačiatikybę, yra pagrindinis žydų fašistinės sektos Chabad Liubavič kritikas Ukrainoje. Vasario 27 dieną jis paskelbė paskutinę seriją jo video trilogijos, pavadintos „Putino mirtis Zelenskio kiaušinyje.“ Youtube sistemingai naikina Hodoso video įrašus, todėl juos bus galima rasti, pašalinimo atveju, autoriaus puslapyje http://hodos-video.com/ ir socialiniame tinkle VK https://vk.com/hodos.eduard.



Savo video Eduardas Hodos prognozuoja, kad fašistinė žydų sekta Chabad Liubavič, kuriai priklauso JAV prezidento Donaldo Trampo žentas, duktė ir visa aplinka, kurs kartu su Izraeliu bendrą pasaulio „valdymo trikampį“, kurio trečiuoju kampu bus po Chabado vėliava suvienyta Ukraina su Rusija. Šiose valstybėse Chabadas, autoriaus nuomone, pasiekė pergalę prieš ukrainiečių ir rusų tautas. Šiame trečiame Habado dominavimo centre, buvusioje TSRS, autoriaus nuomone, valdovu taps ne Vladimiras Putinas, kuris, nors ištikimai tarnauja Chabadui, bet nėra grynakraujis žydas, skirtingai nuo Zelenskio, kuris genetiškai yra 100% žydas.

Eduardas Hodos prognozuoja, kad ilgainiui V.Putiną ištiks toks pats likimas, kaip ir Josifą Staliną 1953 metais, kuomet po karo šis atstatė šalį. Chabadui nereikalinga stipri Rusija, todėl jis pašalins Putiną.



Eduardo Hodos žodžiais, Chabado lizdai yra išmėtyti po visą Rusiją ir Ukrainą. Jie gudriai pavadinti „tolerancijos centrais“, kur žydų fašistai slavus moko būti tolerantiškais žydams, o patys juos vadina „ekskrementais, vėmalais, bedvasiais galvijais“, kaip rašoma Chabado šventraštyje „Tanija“. Nepaisant feikinio konflikto Donbase, kuris skirtas slavų naikinimui, chabadinės Ukrainos ir Rusijos struktūros tampriai bendradarbiauja, turi vieningą vadovybę.

Hodoso įvardijamo JAV, Izraelio ir Rusijos-Ukrainos trikampio simboliu gali būti šio trikampio bendras projektas Anatevka (Анатевкa) prie Kijevo.



2019 metų lapkričio mėnesį JAV prezidento Donaldo Trampo advokatas Rudolfas Džulianis tapo garbės meru žydų Anatevkos gyvenvietės prie Kijevo, pranešė Bloomberg agentūra. Ši gyvenvietė buvo pradėta statyti 2015 metais ir buvo anonsuota, kad tai gyvenvietė žydų pabėgėliams iš Rytų Ukrainos.

Trampo apkaltos procedūroje figūravo dviejų JAV žydų biznierių, emigravusių iš TSRS, pavardės: Levo Parnaso ir Igorio Frumano. Žemiau pateikiamame video „Trump International Hotel“ salėje Džulianis ir minėti veikėjai maloniai bendrauja ir Furmanas sako: „Sveikas, Moiša, kaip reikalai, mažyli? Negaliu sulaukti, kada sugrįžti“. „Greitai pasimatysim Ukrainoje“,- tęsia Parnasas, o Furmanas priduria: „Anatevka-geriausia vieta pasaulyje“.



Bloomberg aiškina iš kur tokia meilė Anatevkai. Pradžią jai padarė Izraelio pasiuntinys Eliav Belocerkovskij. Miestelyje, Bloomberg žiniomis, gyvena 20 žydų ir 45 jų tarnų. Čia dar veikia trys mokyklos į kurias žydai savo vaikus atveža iš Kijevo. Čia mokosi 200 vaikų.

Džulianis tapo garbės Anatevkos meru, o Levas Parnas ir Igoris Furmanas (nariai tarybos nekomercines organizacijos „Amerikos Anatevkos draugai), kurie buvo apkaltinti JAV rinkimų įstatymų pažeidimu. Pirmą kartą Džulianis buvo atvykęs į Kijevą 2003 metais oligarcho Vadimo Rabinovičiaus kvietimu.



Nesenai Izraelio leidinio „Times of Israel“ korespondentė Simona Vainglas (Simona Weinglass) pabuvojo Kijeve ir aprašė savo įspūdžius apie „už septynių užraktų“ esančia Chabado gyvenvietę Anatevką, kurios meru yra asmeninis Trampo advokatas Džulianis.

Vainglas rašo, kad „Ukraina-viena iš pačių neturtingiausių Europos valstybių. BVP žmogui čia 3592 JAV doleriais. Izraelyje – 42823. Akušerės alga 200 dolerių, karininko – 600 dolerių.



Vienas iš Anatevkos projekto sponsorių yra trečias turtingiausias Sankt-Peterburgo gyventojas Michailas Mirilašvili. Jo ofise kabo jo nuotrauka su Vladimiru Putinu.

Šis žmogus yra artimas Izraelio premjerui Benjaminui Netanijahu ir Mosad vadovui Jossi Koenui. Jis aukojo pinigus Izraelio Vidaus reikalų ministro Arje Deri žmonos labdaros organizacijai „Jaffa Deri“ir buvo Izraelyje apklausiamas.

Mirilašvili taip pat yra verslo partneris Trampo advokato Alano Deršovico (Alan Dershowitz). Jų bendra įmonė – „Watergen“.

Žurnalistė Vainglas klausė, kodėl Ukraina tokia neturtinga? Jai buvo atsakyta, kad tai dėl korupcijos.

Eduardas Hodos mano, kad prie Ukrainos skurdo prisideda žydai, kurie valdo šią šalį. Savo knygoje „Žydų fašizmas, arba Chabadas-kelias į pragarą“ (šiuo metu mano verčiamas knygos fragmentas). Autorius rašo: 

„Kaip matote, net Izraelyje - „valstybėje žydų ir žydams“, kaip sako buvęs sovietų „disidentas“, o dabar Izraelio ministras diasporos reikalams Nathanas Sharansky, kad arabų mažumos atstovavimo Knesete lygis tiksliai atspindi žydų ir arabų gyventojų skaičiaus procentinį santykį.

Pasiremiant Izraelio pavyzdžiu, kuriuo remiasi pagrindiniai žydų „patriotai“, … atstovavimas žydų Aukščiausioje Radoje turi sudaryti... mažiau vieno žmogaus! Net atstovavimas dviejų žydų, pavyzdžiui, Anatolijaus Giršfeldo ir Aleksandro Feldmano, būtų galimas tik viena sąlyga – jei jie būtų siamo dvyniai.

Kodėl gi tuomet Ukrainos Aukščiausioje Radoje atstovai šimto tūkstančių žydų diasporos užima absoliučią daugumą deputatų vietų? Kodėl gi feldmanai, giršfeldai, ir Co. okupavo parlamentą, kuris iš esmės turi būti ukrainietiškas?! Ar buvimas Ukrainos parlamente titulinės nacijos daugumos – tai išskirtinis tolerancijos nebuvimas, padaugintas su antisemitizmu ir judofobija?

Tęsdamas ką pasakiau, pateiksiu konkrečius skaičius, iliustruojančius Aukščiausios Rados nacionalinę sudėtį, kurie buvo paskelbti liaudies deputato V.Semeniuko posėdyje Kijevo Apeliacinio teismo uždaro posėdžio metu klausant „Kaimo žinios“ bylą: tarp dabartinio parlamento deputatų, kuriame 450 žmonių, 203 - žydai. O dabar įvertinkite šį faktą „revoliucijos“, sugalvotos Rabinovičiaus: beveik pusė Ukrainos parlamento yra potencialūs Izraelio pasų savininkai su visomis iš čia ištekančiomis pasekmėmis vardan Izraelio valstybės!“ 

Ši padėtis Ukrainoje buvo prieš 15 metų. Dabar net Ukrainos prezidentas yra žydas-juokdarys Vladimiras Zelenskis, kurį į valdžią, Hodos nuomone, atvedė Chabadas.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą