2018-01-25

Didysis Lietuvos kunigaikštis Vytautas atvyksta į liberal-satanistų okupuotą sostinę Vilnių


Vytautas atvyksta į Vilnių! Skelbiama, kad sausio 28 d. Lietuvos nepriklausomybės šimtmečio proga į Lietuvą atvykę Baltarusijos akademinio didžiojo nacionalinio operos ir baleto teatro artistai parodys istorinį baletą „Vytautas“. Šį baletą bus galima išvysti Vilniuje, Siemens arenoje.




Ačiū broliams baltarusiams, jų valdžiai, kad jie gerbia ir aukština mūsų bendrą LDK istoriją, ją garsinusius žmones. Lietuvos valdžia atėmė iš lietuvių tautos galimybę didžiuotis LDK praeitimi, jos simboliais.

Lietuva šiandien yra okupuota liberal-satanistų ir buvusių kagėbistų. Gal dar ne visa, gal dar Kaunas laikosi? Bet po to, kaip Kaune išsityčiota iš Laisvės statulos, sunku tuo patikėti.

Okupantai nekenčia Lietuvos, nekenčia jos istorijos, jos simbolių.

Tiesiog zoologine neapykanta Lietuvai ir lietuvybei pasižymi Vilniaus meras, apsivogusios partijos atstovas Remigijus Šimašius. Kaip virto iš jo apsiseilėjusios imbiciliškos burnos neapykantos putos dėl visuomenės pasipriešinimo Lukiškių aikštėje statyti „Raudų sieną“, dar vadinama „bunkeriu“, vietoj valstybės simbolio Vyčio!

Ko tik nepridirbo šitas liberal-satanistas Vilniuje! 2015 metais, tik įžengęs į mero postą, Šimašius subjaurojo Vilnių trimis paminklais-išsigimėliais: „Suomiu“, „Skalikais“ ir „Lenonu“. Visišku pasityčiojimu iš LDK istorijos ir mūsų didvyrio K.Škirpos atminimo buvo „šunų“ pastatymas K.Škirpos alėjoje. Tik gerų darbų jo aktyve – 0, o prie Neries lig šiol riogso surūdijęs kanalizacijos vamzdis, bjaurojantis Vilniaus panoramą ir neapkenčiamas vilniečių.

Liberal-satanistų okupuotame Vilniuje neatsirado vietos nei paminklui Jonui Basanavičiui, nei valstybės simboliui Vyčiui, nei Didžiajam kunigaikščiui Vytautui, kuris pastatytas griūvančio Gedimino kalno papėdėje, ant žolytės, kaip koks piemenėlis.


Sausio 28 dieną  Lietuvos valdovas Vytautas su mūsų broliais baltarusiais vėl atvyksta į Vilnių! Gal jam pavyks pradėti kovą su okupantais. Gal jis padės mums išsivaduoti iš liberal-satanistų vergijos, išlaisvins LDK sostinę nuo ją okupavusių velnio tarnų ir Lietuvos priešų?





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą