2018-01-07

LTV paramos Ukrainai koncertas „Kartu iki pergalės.“ Prieš ką Grybauskaitė ruošiasi pasiekti pergalę kartu su Ukraina? Prieš lietuvių tautą?


Ar dar mažai pergalių Dalia Grybauskaitė pasiekė prieš lietuvių tautą? Vilius Kavaliauskas sausio 5 dieną KK2 laidoje nurodė vieną Grybauskaitės pergalę: „Jos kadenсijos pradžioje iš Lietuvos išvažiuodavo po 100 žmonių, dabar išvyksta per dieną po 200 Lietuvos piliečių.“



Su dar viena Grybauskaitės pergale prieš lietuvių tautą aš susidūriau asmeniškai. Tai lietuvių diskriminavimas pas mus tautos naikinimo tikslu vežamų afrikiečių ir azijatų atžvilgiu, pažeidžiant Lietuvos konstitucijos 29 straipsnį. Tai vadinama „pozityvia diskriminacija“. Grybauskaitės požiūriu, matyt, mes esame labai negatyvūs, tokia bjauri nesiasimiliuojanti tauta, todėl mus reikia diskriminuoti, mus marinti badu, nes mes esama balti ir krikščionys, o blogiausia, kad esame lietuviai? Tokių diskriminuojamų žmonių Lietuvoje yra mažiausiai 100 tūkstančių.

Ką bendro turi Ukraina su Sausio 13 paminėjimu?

Kodėl mes, Grybauskaitės nualinti ubagai, turime remti oligarchų išvogtą Ukrainą? Kodėl mes savo didvyrius tapatiname su po 2014 valstybės perversmo žuvusiais Ukrainoje? O prieš ką sieksime pergalės? Gal prieš Rusiją?


Iki 2014 metų valstybės perversmo, kurio vienas iš pagrindinių sponsorius buvo milijardierius Igoris Kolomojskis pasipuošęs marškinėliais „Žydobandera,“ Ukrainoje gyveno 56 milijonai žmonių. Šios šalies derlingiausi pasaulyje juodžemiai, čia puikus klimatas, čia gyvena turtingiausias iš šiuo metu veikiančių pasaulio valstybių prezidentų Piotras Porošenka-Valcmanas, pasistatęs savo dvare prie Kijevo nuosavus „Baltuosius rūmus“, nuosavą nuosavą cerkvę, kurioje meldžia Dievo atleisti nuodėmes už jo padarytas piktadarybes. O reikėtų tiek mažai, kad šitas vagis, siurbiantis ukrainiečių kraują, grąžintų kelis jo pavogtus milijardus? Čia ne aš jį vadinu vagimi, vagimi jį vadina Ukrainos advokatė Tatjana Montian. Ji geriau žino apie Ukrainos vagis.

Porošenka vagis ir vagies vaikas (video):


Kodėl mes, kurie neturim pinigų nupirkti būtiniausių vaistų ir vakcinų Lietuvos vaikams, renkame aukas, kad Lietuvos seneliams išvirti lėkštę ubagų sriubos, dabar turėtume gelbėti 30 kartų didesnės ir tiek pat kartus turtingesnės valstybės vaikus ir gyventojus, kuriuos apvogė jų prezidentas ir jo vadovaujama vagių-oligarchų gauja?


Dar taip neseniai Ukrainos vaikai linksmai šoko chazariškus šokius ir skandavo šūkius: „Kto neckače tot moskal“, „Moskoliaku na giliaku“ (kas nešoka, tas maskolius, maskolių ant kaladės), dar ir dabar jie sveikinasi nacistiniais „sichais“, nešioja gatvėmis nacių simboliką, organizuoja nacistines „fakelų eitynes“. Netrukdykim jiems šokti, nes jie dar neprisišoko. Rūpinkimės savo vaikais, savo seneliais, kuriais nesirūpina Prezidentė, Seimas, apsivogęs Lietuvos „elitas“, per 26 nepriklausomybės metus mus pavertęs didžiausiais Euro zonos ubagais.


Dalis Lietuvos verslininkų trykšta laime, kad gali vežti pigius statybininkus ir vairuotojus iš Ukrainos, dempinguoti lietuvius ir toliau juos varyti lauk iš Lietuvos. Protaujantys žmonės supranta, kad ukrainiečiai niekada nesiasimiliuos Lietuvoje, jie čia taps lenkais ar rusais. Iš štai tokių atvykėlių didele dalimi ir formavosi sovietmetyje Vilnijos kraštas. Būtent čia, Šalčininkų rajone, 1989 metais buvo skelbiama lenkų autonomija.

Aš Sausio 13 LTV anonsuojamą renginį skaitau pasityčiojimu iš  žuvusių už Lietuvos nepriklausomybę atminimo.

2014 metais Porošenkos nacistinio režimo surengto holokausto aukos Odesoje










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą