2018-01-22

Nepilnametis „pabėgėlis“ iš Afganistano prievartavo jį priėmusios vokiečių šeimos 4 metų dukrytę


Pranešimais apie taip vadinamų „pabėgėlių“ nusikaltimus mirgėte mirga Vokiečių portalas Pi-news, nepaklūstantis valdžios nurodymams tylėti apie tai, bet kraupus įvykis, kai „nepilnametis“ afganas ilgą laiką prievartavo 4 metų jį priėmusios šeimos mergaitę, išsiskyrė iš kitų. Nustebino ir tai, kokia fantastiškai dosni Merkel valdžia pabėgėliams, žymiai dosnesnė negu vokiečiams.



Beprotiškas dosnumas „pabėgėliams“

Pasirodo, Vokietijos valstybė už šio nusikaltėlio iš Afganistano išlaikymą per mėnesį mokėjo po 4200 eurų (140 per dieną x 30 =4200 eurų).

Šeima, kuri buvo priėmusi du tokius globotinius, gaudavo per mėnesį iš Vokietijos mokesčių mokėtojų kišenės po 8400 eurų.

Manoma, kad vien tik panašūs „nepilnamečiai pabėgėliai“ Vokietijai per metus kainuoja 3 milijardus eurų.

Pabėgėliai“ gali prievartauti, išgalvoti gimimo datas, naujus vardus, bėgioti iš valstybės į valstybę

Fiodoras Dostojevskis tai vadino „viskas leidžiama“ (все дозволено). Tada žmonės virsta šetonais.

2016 metais minėta šeima iš Berlyno priglaudė nepilnametį afganą Machdi A. 14 mėnesius paauglys gyveno šeimoje, turėjo atskirą kambarį, lankė mokyklą, žaidė su įtėvių vaikais. 2017 metais šeima kreipėsi į medikus ir policiją dėl dukters išprievartavimo.

Afganas deklaravo, kad jam buvo 13 metų. Baudžiamojon atsakomybėn Vokietijoje galima patraukti tik sulaukusius 14 metų. „Pabėgėlį“ priėmusi šeima įtarė, kad vaikinui daugiau negu 13 metų, nes pas jį jau senokai augo ūsai ir barzda. Kriminalinė policija pareikalavo atlikti amžiaus ekspertizę. Prokurorė tam priešinosi, neįvardindama priežasčių.

Po to, kai buvo pradėta byla, „nepilnametis“ nusikaltėlis pabėgo į Malme miestą Švedijoje. Ten jis gyvena išgalvojęs naują vardą ir naują gimimo datą – 2005 metų birželio 9 dieną.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą