2018-11-29

Viktoras Orbanas: „Liberalai neapkenčia manęs labiau negu Trampo“ (video)


Visame pasaulyje garsus kovinių filmų aktorius Chuck Norris surengė pokalbių laidą su Vengrijos premjeru Viktoru Orbanu. „Liberalai neapkenčia manęs labiau negu Trampo“, - pasakė Orbanas susitikimo Budapešte metu su Chaku Norris.

Aktorius atvyko į Vengriją labdaros organizacijos kvietimu. Po pasisveikinimo Orbanas surangė ekskursiją po Budapeštą.



„Aš skaičiau apie tave, aš jaučiu, kad tarytum buvau su tavim pažįstamas, - pasakė Norris Vengrijos premjerui.

Ekskursijos metu Orbanas papasakojo, kad nepriklauso elitui, yra kilęs iš mažo miestelio. Premjeras parodė aktoriui antiteroristinių operacijų karių parengimo treniruotes.


Tai kodėl liberalai nekenčia Orbano?

Yra daug priežasčių liberalams neapkęsti Orbano. Orbanas gina Vengrijos nepriklausomybę, vengrų tautą, šeimą, neleidžia valstybės užtvindyti pabėgėliais, liovėsi finansuoti genderio ideologiją, išvijo iš Vengrijos Sorošo universitetą, jo NVO. Orbanas – ekonomistas, ekonominiai šalies rodikliai vieni geriausių ES. Vengrija atsisakė pasirašyti Globalų migracijos ir Globalų pabėgėlių paktus. Orbanas pasiekė, kad šalyje imtų gerėti demogafiniai rodikliai, mažėtų abortų, daugėtų santuokų. Portale Propatria buvo paskelbtas straipsnis apie demografinę revoliuciją Vengrijoje: „Apie demografinę revoliuciją Vengrijoje“.

Liberalizmas – sionistų įrankis, skirtas naikinti „gojų“ valstybes.

Sionistų protokoluose apie liberalizmą rašoma: „Liberalizmo nuodai. Kada mes į valstybės organizmą įvedėme liberalizmo nuodus, visa jos politinė kompleksija pasikeitė: valstybės susirgo mirtina liga – kraujo užkrėtimu. Lieka laukti jų agonijos pabaigos.“

Orbanas neutralizuoja liberalizmo nuodus, todėl jo taip nekenčia liberalai.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą