2019-06-19

Lenkijoje ir toliau vyksta eitynės prieš LGBT+ diktatūrą


Lenkijos portalo „Polonia christiana“ vyriausias redaktorius Маrcin Austyn kreipėsi į tautiečius:

Susidūrimas gyvybės civilizacijos ir mirties anticivilizacijos Lenkijoje tampa vis labiau matomas. Kovojantis už savo „teises“ LGBT+ nori jėga primesti savo pasaulio supratimą. Rėkdami gatvėse apie „lygias teises“, „nediskriminaciją“, „toleranciją“ ir kovą su „neapykantos kalba“ kėsinasi į pagrindines kitų žmonių teises. Nepripažįsta nieko švento. Profanacija, jų nuomone, vyksta puikiai, nekaltai. Bet kokia tokio elgesio kritika jie piktinasi. Ar nepribrendo situacija tai vertinti kaip „LGBT+ diktatūrą?“


Kaip tik prieš šią „vaivorykštės“ bangą į Lenkijos miestų gatves išėjo šeimos, kad susigrąžinti savo teises, už savo vaikų ateitį. Nesutinkantys su visuomenės gyvenimo seksualizacija, su žalojimu nekaltų vaikų seksualiniu švietimu mokyklose. Jie nori pagarbos šeimai ir kiekvieno gyvenimui. Ir kalba apie tai garsiai!

Jau praėjo kulminacija Eitynių už Gyvybę ir Šeimą. Birželio 9 jie įvyko keliose dešimtyse miestų, surinko apie 200 tūkstančių žmonių. Ir tai ne pabaiga! Maršai vyks keliuose sekančiuose miestuose – iš viso jų bus apie 130.

Tai už gyvybę, už šeimą! Eikime į Eitynes. Kas žino, kaip ilgai jas bus galima organizuoti?



P.S.
O mes kodėl tylime, kodėl neorganizuojame eitynių Lietuvos miestuose? Gal yra galvojančių, kad Kristupas Krivickas, jo birželio 9 dieną Bernardinų sode suburtos šeimos, kovos už mus visus prieš „LGBT+ diktatūrą“?







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą