2019-06-22

Lietuvos demografinė katastrofa ir veiksminga Vengrijos gimstamumo skatinimo politika


Jungtinių Tautų Organizacija (JTO) 2019 metų gegužę pakoregavo savo 2013 metų demografijos prognozes. 




Šiuo metu pasaulyje gyvena 7,7 milijardo gyventojų, o 2100 turėtų gyventi 11,2 milijardai. Tuomet 8 iš 10 žmonių gyvens Azijoje arba Afrikoje. Žinoma, jei globalistai neperkraustys gyventi Afrikos į Europą. Juk JTO paskaičiuota, kad Lietuvoje galima apgyvendinti 61,6 milijonus gyventojų. Juo labiau, kad lietuvių, šioje teritorijoje, panašu, nebeliks. Išsipildys Grybauskaitės ir kitų Lietuvos naikintojų svajonė, kad „Lietuva yra visur“, kad kur lietuviai nepabėgtų nuo blogų gyvenimo sąlygų, jie yra „ne emigrantai“. Suprantama, JTO „ne emigrantais“ nesidomi, ir įvardino mums nuosprendį – 1,5 milijono 2100 metais, vietoj dabar esančių 2,79 milijono (1992m. buvo 3,71 mln.) gyventojų. Kiek iš jų bus baltų lietuvių, o kiek juodų, niekam neįdomu. Įdomu, tik tai, kad esame greičiausiai išmirštanti tauta pasaulyje.

Po šių JTO prognozių paskelbimo, kaip visada, kuomet tarptautinės organizacijos pasako apie Lietuvos valstybės krachą, (kaip kitaip pavadinti situaciją pasaulyje greičiausiai išmirštančioje valstybėje?) prasidėjo skandinaviškų bankų mačiulių ir mauricų giesmės, kad prognozės neteisingos, kad Lietuva – rojus, kurį taip mėgsta imigrantai. O ko nemėgti, kai išprotėjusi Lietuvos valstybė jiems samdo Vilniaus centre butus ir išleidžia kiekvienam jų po 1000 eurų kas mėnesį!!!

Nei vienas iš šitų skandinaviškų bankų „kurtinių“ nei puse burnos nepasakė, ką reikėtų daryti, kad padėtis pasikeistų.

O aš pasakysiu, ką reikėtų daryti: išvyti „kibeni mat“ tuos Lietuvą parazituojančius „skandinaviškus“ bankus su visais jų nedakepusiais „analitikais“.

Gaila, bet tai neįmanoma, nes tie bankai tokie galingi, kad gali skirti mums net prezidentą iš tų pačių „analitikų“. Dar baisiau, kad Tauta tiek nuprotinta, kad tiki tuo skandinaviško banko „mesiju“.

Lietuvos valstybei reikia, kad kiekviena moteris pagimdytų vidutiniškai po 2,1 vaiko per savo gyvenimą. Lietuvoje šis rodiklis tėra 1,3-1,4, tuo tarpu Izraelyje – 3,2 vaiko moteriai. Dar reikia, kad lietuviai nebėgtų iš Lietuvos, bet mūsų valdžiai, atstovaujančiai stambiosios buržua interesus, tai neįdomu. Jiems kol kas naudingiau atsivežti imigrantus.


Vengrija visai Europai parodė, kaip reikia spręsti demografijos problemą


Orbanas yra sakęs, kad Vakarų Europos šalių lyderiai galvoja, kad yra paprastesnis sprendimas negu gimstamumo didinimas. Juos turi pakeisti migrantai ir ekonomika veiks.

„Mums tai netinka, mums reikalingi vengrų vaikai“, - pasakė Viktoras Orbanas. Nuo 2010 Vengrija ėmė remti šeimas, taikyti mokestines lengvatas jaunimui, ilgesnes atostogas nėštumui ir gimdymui, atostogas po gimdymo, nemokamą maistą vaikams, nemokamą aprūpinimą vadovėliais.

Vengrija atmetė JTO migracijos paktą. Vengrijoje įdiegta „7 žingsnių“ programa numato jaunoms šeimoms beprocentines 32000 eurų paskolas. Jei šeima susilaukia 3 vaikų kredito nereikia gražinti. Sulaukus 4 vaikų, numatoma atleisti tėvus nuo pajamų mokesčio mokėjimo. Numatyta 21000 vaikų darželių statyba per trejus metus ir kitos priemonės, skatinančios gimstamumą. Vengrai pareiškė, kad jiems reikalingi vengrų vaikai, o ne migrantų, todėl Vengrija atsisako priimti imigrantus ir rūpinasi savo piliečių saugumu.

„Migracija mums – tai kapituliacija. Mes norime vengrų vaikų.“ „Labiausiais mūsų oponentus glumina tas faktas, kad mūsų Konstitucijoje mes parašėme, kad Vengrija turi krikščioniškas šaknis, kad čia nėra vietos multikultūralizmui, kad vaikas turi teisę turėti motiną ir tėvą, ir kad mūsų nacija turi teisę ginti savo sienas“, – pasakė Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas.

Vengrija ES išsiskiria santuokų augimu, abortų mažėjimu. Per pastaruosius 20 metų padidėjusiu gimstamumu. Nuo 2010 metų santuokų padėjo 43 procentais, skyrybų per tą patį laiką sumažėjo 22,5 procentais. Tai ne atsitiktinai, tai rezultatas tikslingos programos, gynimas krikščioniškų Vengrijos šaknų.



Nuo liepos 1 dienos Vengrijoje gimus antram vaikui hipotekos kreditas sumažinamas 3000 eurų, trečiam – 12000 eurų, numatomas automobilių pirkimas daugiavaikėms šeimoms.

Lietuvių Tautos naikintoja

Nuorodos:
https://www.breitbart.com/europe/2019/04/27/report-hungary-counters-europes-demographic-winter/


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą