2019-06-10

Lidl tinklas vykdo skirtingą rasinę politiką Lietuvoje ir Vyšegrado grupės valstybėse



Atkreipiau dėmesį, kad Lidl.lt reklamose gausu juodaodžių nuotraukų, nors juodaodžių praktiškai nėra Lietuvoje. Pasidomėjau, ar taip yra Lenkijos, Vengrijos, Čekjos ir Slovakijos (Vyšegrado grupės šalys, V4) Lidl analogiškose reklamose. Ten juodaodžių nuotraukų birželio 10 dienos reklamose aš neaptikau. Latvijoje ir Estijoje Lidl tik ruošiasi įeiti į rinką, todėl reklaminių bukletų kol kas nėra.

Lietuva 2019-06-10

Lenkija

Čekija

Vengrija


Slovakija


Kodėl Lietuvos ir V4 šalių vartotojams teikiamos skirtingos reklamos?


Aš šioje Lidl rasistinėje politikoje matau atspindį mano palygintų šalių skirtingos migracijos politikos. 2015 metais Lietuvos valdžia prisiėmė įsipareigojimą atsivežti į Lietuvą 1 105 „pabėgėlius“. Vyšegrado grupės šalys atsisakė įsileisti šiuos „pabėgėlius“, motyvuodamos, kad joms prioritetas yra jų piliečių saugumas, o „pabėgėliai“ atsineša terorizmo grėsmę. V4 valstybių vadovai mano, kad pagalbą reikia teikti Azijos ir Afrikos šalyse, o ne atsivežti svetimas problemas į savo namus.

Lidl užsiima ne tik mažmenine prekyba ES valstybėse, bet ir kišasi į politiką, mėgina ją įtakoti


Apie tai ršiau dar 2017 metais:


„Lidl“ gyvena pagal Talmudo įstatymus, todėl ir kovoja su kryžiais



Kodėl buvo nutrinti Kauno bažnyčių kryžiai "Lidl" reklamoje? Aš išsakysiu savo nuomonę.

Šiais metais „Lidl“ užsiėmė kryžių trynimu. Puolimas prieš kryžius prasidėjo šių metų vasaros pabaigoje.



Pirmiausiai kliuvo Santorini salos cerkvėms. Ant pakuočių buvo ištrinti jų kryžiai.


Spalio mėnesį satanistinis Lidl pagamino nuotraukas Italijos bažnyčios Sant’Antonio, esančios kaime Dolceacqua, Italijoje su ištrintais kryžiais.


Šiuo satanizmu „Lidl“ užsiėmė ir Lietuvoje. „Prekybos tinklas „Lidl“, Kauno senamiestyje reklamuodamas naujai atidarytą parduotuvę, nuotraukos fone nutrynė visų matomų bažnyčių kryžius. Be krikščionybės simbolio liko Arkikatedra Bazilika, Vytauto bažnytėlė, Jėzuitų bažnyčia. Maldos namai nuotraukose stūkso tarsi begalviai. Galėtum pagalvoti, kad tai ne Arkikatedros, bet savivaldybės ar stoties pastatas,“ - rašoma Respublikoje.

„Lidl“ aiškinimai, kad jų satanizmas yra iššauktas kažkokios protu nesuvokiamos „tolerancijos“, noru įsiteigti musulmonams, neturi jokio adekvataus pagrindo.

„Lidl“ elgesio priežastį aš atrandu Talmude. Štai kas sakoma 100 Talmudo įstatymų sąvade - „Šulchan Aruch“:


Įsakymas 4.
Kuomet tenka susitikti akumą su kryžiumi, tuomet žydui griežtai draudžiama palenkti galvą, nors ir būtent tą minutę jis meldėsi. Jeigu netgi savo maldoje prieitų prie tokios vietos, kur jam būtina nulenkti galvą (žydų maldose yra kai kurios vietos, kuomet jie būtinai nulenkia galvą), tai jis vis tik privalo to išvengti.
Įstatymas 9.
Praeidamas pro nusiaubtą akumų šventyklą, kiekvienas žydas privalo ištarti: „Šlovė Tau, Viešpatie, kad Tu sunaikinai šitą stabų šventovę“. Kuomet gi žydas praeina pro dar nepaliestą šventyklą, tada jis turi pasakyti: “Šlovė Tau, Viešpatie, kad Tu tęsi savo rūstybę ant piktadarių“.
O kuomet jis mato 600000 žydų kartu, tai privalo sakyti: “Šlovė Tau, Viešpatie, kad Tu tiek teisingai sukūrei juos“; kada gi jis mato akumų susirinkimą, tuomet jis privalo pasakyti:“Didelėje gėdoje bus jūsų motina, paraudonuos pagimdžiusi jus!“.(Senasis Įstatymas: Jeremiejai 50:12).
Kada žydas eina šalia žydų kapinių, tai jam dera sakyti: „Šlovė Tau,Viešpatie, tad Tu taip teisingai sukūrei juos“; o prieš akumų kapines jis turi pasakyti: „Didelėje gėdoje bus jūsų motina ir t.t.“.
Kada žydas mato gerai pastatytus akumų namus, jis turi sušukti: „ Namus išpuikusių sužlugdys Viešpats“, bet kada jis mato griuvėsius akumo namo, jis turi ištarti: “Viešpats yra Dievas atkeršijimo”.
Įstatymas 10.
Vakare, šabo išvakarėse, kiekvienas žydas, pamatęs apšvietimą, privalo kalbėti:“Šlovė Tau, Viešpatie, Sukūrusiam šviesą“; bet ten kur šviesa išeina iš šventyklos akumų, ten draudžiama dėkoti Dievui už naudojimąsi tokia šviesa.
Įstatymas 59.
Žydui draudžiama turėti malonumą ar naudą iš kokio nors kryžiaus ar religinio atvaizdo, kuriuos jis randa kaimuose, keliuose arba smulkiuose miestuose, nes jie išstatyti garbinimui ir nešvarūs žydui. Kada gi jis sutinka juos dideliuose miestuose, kur jie padaryti ne garbinimui, o tik papuošimui, tuomet jam nereikia taikyti įstatymo. Bet, iš kitos pusės, minimas draudimas galioja kiekvienam kryžiui, prieš kurį klaupia ant kelių.
Įstatymas 60.
Žydui griežtai draudžiami bet kokie malonumai arba nauda iš akumų šventyklos; pavyzdžiui, vasara vaikščioti jo šešėlyje, klausyti vargonų grojimo, arba žiūrėti nuostabų iš jo paveikslą su tikslu gėrėtis tuo.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą