2019-06-18

„The Millenium Report" apie Donaldą Trampą




JAV portalas „The Millenium Report“ birželio 14 dieną supažindino skaitytojus su JAV prezidento Donaldo Trampo veiklos ypatumais.

Straipsnyje rašoma, kad pradedant 2015 metais, kuomet Donaldas Trampas paskelbė apie savo kandidatūrą į prezidento postą, buvo paskelbti jį demaskuojantys straipsniai.

Tapęs prezidentu, jis pažeidė pagrindinį pažadą: laikytis taikos. Nėra jokių abejonių, kad Trampas buvo sionistų neokonų paskirtas prezidentu tam, kad kovotų su bet kuriuo Izraelio parinktu taikiniu: Iranu, Sirija, Venesuela, Jemenu, Afganistanu, Somaliu ir t.t.


Manoma, kad pagrindinė priežastis, kodėl Trampas buvo Izraelio paskirtas į Baltuosius rūmus, buvo siekis pradėti karą prieš Iraną, kad įgyvendinti „Didžiojo Izraelio“ projektą. Minima pastaruoju metu įvykdyta ataka prieš tankerius, dėl kurios buvo apkaltintas Iranas, nors manoma, kad jas organizavo JAV ir Izraelis.



Portalo teigimu, „„Mosadas“ JAV federalinėje vyriausybėje kontroliuoja visus VIP-politikus, o taip pat kontroliuoja visų syriausybių vadovus ir aukščiausius pareigūnus G20 šalyse ir už jų ribų.“


Donaldas Trampas „buvo tiesiog Mosado pasodintas į Baltuosius namus. Trampas ir Netanyahu tokie artimi, kad kairiųjų kaltinimai Trampui dėl bendradarbiavimo su Rusija, tėra jo suokalbis su Izraeliu. Trampas bombardavo Siriją, pasiremdamas melagingais pranešimais apie chemines atakas, įvykdytas Izraelio.

Dėl savo praeityje vykusių bankrotų Trampas ypač pažeidžiamas. Jis nėra savarankiškas, o „buvo sukurtas“ turtingų ir įtakingų žydų brokerių, kurie pilnai kontroliavo jo likimą daugelį metų Niujorko nekilnojamo turto rinkoje.“ Jis buvo valdomas per „skolintus milijardus dolerių, kuriuos jis skolinosi finansavimui savo daugybės verslo įmonių“. Būtent tokį finansinį poveikį Mosadas naudoja politikų ir valdininkų kontrolei. „Kuo daugiau auka turi turto ir yra skolinga, tuo labiau ji jautresnė įvairioms šantažo rūšims ir kyšininkavimams.“ Manoma, kad šiais metodais Izraelis verčia Trampą pradėti karą prieš Iraną.



Svarbiausi Trampo pasiekimai Izraeliui - perkėlimas JAV ambasados į Jeruzalę ir pripažinimas Golano aukštumų Izraelio teritorija.

Rusijos žydų mafija

Nors nėra nustatyta jokio Rusijos poveikio į 2016 metų rinkimams, tačiau neabejojama, kad Trampas turėjo tamprius ryšius su Rusijos žydų mafija, užsitęsusius dešimtmečius.



Kušneriai valdo Trampo administraciją

Tramo žentas Džaredas Kušneris, vyriausias jo patarėjas, ir jo žmona, Trampo duktė Ivanka, priklauso ortodoksų žydų sektai Chabad Liubavič, kuri tampriai susijusi su jų deleguotu Izraelio premjeru Benjaminas Netanyahu.

Visi Trampo vaikai arba vedę, arba anksčiau buvo susituokę su žydais. Yra duomenų, kad Trampas yra gimęs kripto-žydų šeimoje. Religinis Trampo gyvenimas yra siejamas su krikščionimis-sionistais.  

Džaredas Kušneris, vadovavęs Trampo rinkiminei kompanijai, jos metu plačiai naudojo socialinius tinklus, bet slapta IT technologijų operacija buvo valdoma iš Tel-Avivo.

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą