2019-06-03

Du pasaulio valdymo režisūriniai projektai: Bnai Brith ir Chabad Liubavič. 2 dalis


Tęsiu apžvalgą „O kas „parazitų civilizaciją valdančio ekrano“ savininkai, gerbiamas A. Šliogeri?“, kurią parašyti mane paskatino Šliogerio straipsnis „Ekrano valdoma parazitų civilizacija“, ir kuri skirta Lietuvos egzistencijos problemai. Toliau bandau atsakyti į klausimus:

Kas konkrečiai mus daro „iš ekrano valdomais parazitais“?
Kas yra su mumis vykdomo projekto režisieriai?
Kokie šių režisierių tikslai?
Kas mus valdo?

Atsakymą į pastarąjį klausimą aš atradau praėjusio šimtmečio pradžioje pramonininko Henrio Fordo knygoje „The International Jew. The World's Foremost Problem“ (1921). Finalinis JAV, o ir viso pasaulio, užvaldymo etapas buvo JAV Federalinio rezervo sistemos įsteigimas 1913 metais (žiūr. prof. V.Katasonovo kapitalinį veikalą „Kapitalizmas“). Po antrojo pasaulinio karo Vakarų Europa atsidūrė JAV globoje, tiksliau globoje žydų finansinio kapitalo ir jų „išminčių“, kurie nuo 18 amžiaus pabaigos kūrė (Pradėti kurti šie planai dar Antikos laikais, apie ką rašė Romos imperatorius Titas) pasaulio užvaldymo planus. 

Sovietų imperija, kurią Eduardas Hodos pavadino „Chazarų kaganatu“, jau buvo žydų pavergta po 1917 metai tarptautinio kapitalo organizuotos bolševikų revoliucijos.

Prisiminkime, kad JAV FRS vienais iš pagrindinių privačių akcininkų buvo Rotšildai, todėl ir žydų valdomo pasaulio valdymo centro persikėlimas į JAV buvo sąlyginis: tiesiog iš JAV buvo patogiau valdyti gojų valstybes.

Chabad Liubavič ortodoksų sektos istoriją nuodugniai aprašė savo knygose Ukrainoje gyvenantis ilgametis Charkovo liberalios žydų bendruomenės vadovas Eduardas Hodos. Josifas Stalinas, dvasinės seminarijos auklėtinis, gerai žinojo šios sektos esmę, todėl jos atstovus trečiame praėjusio šimtmečio dešimtmetyje išvarė iš TSRS, o kartu su jais ir šalį ardančias masonų ložes.



Pastaruoju metu sekta Chabad Liubavič JAV sustiprėjo tiek, kad sugebėjo į JAV prezidento kėdę pasodinti jų kontroliuojamą žmogų Donaldą Trampą, kurio pirmasis patarėjas ir žentas Džaredas Kušneris ir duktė Ivanka yra šios sektos atstovai. Chabad Liubavič valdo Rusiją, Ukrainą. Jų žmogus yra Vladimiras Putinas, su kuriuo rytais mėgsta valgyti macus vyriausias Rusijos rabinas Berl Lazaras.

Vladimiras Zelenskis, prieš mėnesį Cabad Liubavič atvestas į Ukrainos prezidento postą, taip pat yra Chabad Liubavič žmogus. Kai JAV kalbama, kad Rusija įtakojo JAV prezidento rinkimus, nejučia tai sukelia šypseną: o kas valdo Rusiją, o dabar ir JAV, bet ne iš Rusijos, iš Niujorko, kur yra Chabad Liubavič pasaulinis centras.

Pesimistinės ES gyventojų nuotaikos


Europos gyventojai jaučia, kad keičiasi geopolitinė padėtis, kad ankstesnių pasaulio įtakos grupių projektas, kokiu yra ES, tuoj tuoj ims byrėti.

Europos tarybos tarptautiniais klausimais centro (European Council on Foreign Relations, ECFR) atlikti tyrimai parodė, kad europiečiai netiki šviesia šios sąjungos ateitimi ir mano, kad ji žlugs per 10-20 metų. Tokios nuomonės laikosi dauguma Vokietijos, Belgijos, Olandijos, Slovakijos, Rumunijos, Graikijos, Čekijos, Lenkijos, Austrijos ir Prancūzijos gyventojų. 92% europiečių mano, kad jie nukentėtų žlugus ES.


Bnai Brith žmogus Angela Merkel. Jos viešnagė Harvardo universitete


Gegužės 30 dieną centrinė ES globalistinė figūra Angela Merkel (Lietuvos valstybės interesų išdavikės Dalios Grybauskaitės patronas), gegužės 31 dieną buvo pakviesta į JAV Harvardo universitetą, kur atsiskaitė savo Bnai Brith šeimininkams už nuveiktus darbus globalizuojant (naikinant) Europą. Čia ji, JAV portalo Breitbart nuomone, „atidavė duoklę globalizmui“. Ji agitavo prieš protekcionizmą, pasienio tvoras, klimato šilimą ir izoliacionizmą. Breitbart pažymi, kad Merkel esant kanclerės poste į Vokietija atvyko virš milijono užsieniečių. Vokietijoje yra virš 10,6 milijono ne vokiškos kilmės žmonių, kai viso šalyje 82 gyventojų.



Kanclerė Harvarde agitavo už griovimą sienų tarp žmonių su skirtinga odos spalva, tarp nacijų ir religijų.

Man, 40 metų gyvenusiam Sovietų Sąjungoje, gerai pažįstama ši leksika, aš anuomet ją girdėjau nuolatos iš Chruščiovo ir Brežnevo lupų. Buvusiai VDR žvalgybos Štazi agentei Angela Merkel, kaip niekam kitam sekasi šios kalbos, nes jas ji kartoja daugiau negu pusę amžiaus. Keista? Ir žmonės, tinkantys globalizmui ir komunizmui – tie patys: Merkel, Grybauskaiė, ir kalbos vienodos, ką anksčiau, ką dabar: neišardoma tautų draugystė, rasių, tautų, religijų ir pan. susiliejimas... Visa tai todėl, manau, vyksta, nes generalinis planas – strategija, valdyti pasaulį nepasikeitė, kiek keičiasi tik taktiniai žingsniai, šio spektaklio dekoracijos, net artistai kviečiami vaidinti tie patys, iš komunizmo epochos mastodontai, gerai užsirekomendavę anuomet.

Chruščiovo-Brežnevo maniera Merkel Harvarde kalbėjo, kad „sienos turi griūti, diktatūros gali pradingti, mes galime sustabdyti globalų atšilimą...“. Dar Merkel sakėsi galinti „kovoti su migracijos priežastimis“, ir tradiciškai pasakė: „mes visa tai galime...“

Breitbart pažymi, kad Harvardo universiteto korpusas, kuriame vyko renginys, o Merkel kalbėjo apie sienų sugriovimą, yra aptvertas iš visų pusių masyviomis sienomis, daugybe barjerų, kolonų, vartų.

Merkel nuomone, visi svarbiausi klausimai turi būti sprendžiami ne nacionalinių valstybių, o globalių aljansų.

Breitbart rašoma, kad Merkel ilgą laiką buvo skaitoma Europos globalizmo ir internacionalizmo lyderiu. Pernai ji paskelbė, kad nacionalinės Europos valstybės „turi būti pasirengusios atsisakyti nuo savo suvereniteto.“

Visai nesenai, Merkel vėl ginė savo „atvirų durų politiką“, per kurią ji įleido į Vokietiją apie du milijonus nelegalų iš Afrikos ir Artimųjų Rytų, kurie sėdi ant vokiečių mokesčių mokėtojų sprando.




2008 metais Angelai Merkel suteiktas žydų masonų organizacijos „BnaiBrith“ apdovanojimas


Apdovanojimo metu laureatui yra įteikiamas aukso medalis, sertifikatas ir piniginė premija, kurios suma nėra skelbiama. Apdovanojimas suteikiamas įžymioms asmenybėms, kurios mažiausiai 40 metų pašventė žydų tautos gerovei, Izraelio valstybei ir pasiekė:
    1. aiškiai prisidėjo prie žydų tautos tvirtumo ir vienybės kur tik jie bebūtų;
    2. darbais ir dvasia palaikė Izraelio valstybę, kaip amžiną žydų tautos tėvynę;
    3. kovojo ir pasisakė prieš visus antisemitizmo pasireiškimus ir prietarus;
    4. simbolizavo pripažinimą aukščiausių žydų vertybių, etikos, valstybingumo ir kultūros;
    5. nenuilstamai rėmė laisvę, demokratiją ir taiką tarp visų žmonių ir visada teikė to viltį;
    6. nuosekliai demonstravo gilų rūpestį ir interesą žydų tautai, o taip pat jos būsimoms kartoms, gyvenančioms diasporoje;
    7. buvo sektinu pavyzdžiu ir žydų tautos balsu visame pasaulyje, demonstruojant išskirtinį asmeninį charakterį, vyriškumą ir toliaregiškumą.
Donaldo Trampo ir Angelos Merkel priešprieša yra, mano nuomone, dviejų konkuruojančių tarpusavyje pasaulinės žydijos grupuočių veiklos pasekmė. Salyginai aš jas vadinu Banin Brith ir Chabad Liubavič grupuotėmis. Bus tęsinys.

Nuorodos:
http://ldiena.lt/straipsnis/3174/putinas-kaganas-su-virve-ant-kojos






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą