2020-02-19

Nauja tendencija Švedijoje: po apiplėšimo šlapintis aukai į burną


Švedija dėl dešimtmečius valdančių socialdemokratų vykdomos migracijos politikos atsidūrė ties „žlugusios valstybės“ slenksčio.

Švedijoje gyvenantys imigrantai iš trečiųjų šalių ne tik plėšia ir muša švedus, bet ir žemina juos, ant švedų šlapinasi.

Košmariškas jaunų švedų pažeminimas


Aštuoniolikmetis, kurį Švedijos žiniasklaida vadina „Peteriu“, išėjo iš Stokholmo metro stoties Björkhagen ir beveik buvo namuose, kai jį sustabdė du juodaodžiai migrantai. Pasakę, kad yra ginkluoti peiliu ir pistoletu, jie nuvedė jį atgal į metro stotį ir liepė iš bankomato išimti pinigus. Po dviejų nesėkmingų bandymų išimti pinigus, nusikaltėliai supyko ir nutempė „Peterį“ į šalia esančias kapines, kur jį mušė ir spardė, kol jis nugriuvo ant žemės. Tada vienas iš dviejų juodaodžių atsisegė kelnes ir ėmė šlapintis ant švedo. Kitas negras tai filmavo savo mobiliuoju telefonu. Aukai buvo liepta išsižioti. Kai auka atsisakė, antrasis nusikaltėlis kelis kartus spyrė jam į nugarą, kol galiausiai 18-metis pasidavė smurtui. Tuomet negras šlapinosi švedui į burną.

Du nusikaltėliai juokėsi ir šaukė: „Tu, šūdas, šlykštus švedas, kekšės sūnus“. Tada jie privertė auką nusirengti nuogai. Tai taip pat buvo nufilmuota. Kai nusikaltėliams pagaliau pasidarė nuobodu, jie paleido švedą ir pasišalino. Nusikaltimo vaizdo įrašai šiek tiek vėliau buvo įkelti į „Snapchat.“


Vaizdo įrašai metro stotyje ir nusikeltas įkeltas video leido identifikuoti nusikaltėlius. Nusikaltimą įvykdė du 16-os metų juodaodžiai migrantai. Jie buvo sulaikyti praėjus kelioms dienoms po nusikaltimo. Vienas iš dviejų įtariamųjų dar kaltinamas trimis (!) plėšimais.

Žinomas vokiečių žurnalistas Eugen Prinz pažymi, kad tik laiko klausimas, kada dėl imigracijos politikos Vokietijoje nusikalstamumas pasieks Švedijos lygį. Jo nuomone, Švedijoje įsivyravo tendencija – nusikaltėlių neapykanta etniniams švedams ir sadizmas. Tai dėkingumas šaliai, kuri jos priėmė, kuri jiems moka dosnias socialines pašalpas.

Taip pat ši situacija parodė, kokie yra bejėgiai švedų jaunuoliai, kuomet jie susiduria su imigrantais. Dešimtmečius feministinė socialdemokratija iš kovose uždrūdintų šiauriečių darė suglebusius lepšius. Berniukus darė „genderiškai-neutralius“, vertė juos žaisti su vienaragių iškamšomis ir barbėmis, o ne su žaisliniais pistoletais ir mediniais kardais, o tai visiškai nesiriša su šalies migracijos politika, mano Eugen Prinz.

Šaltiniai:









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą