2020-02-05

Vagys valdžioje yra pagrindinė grėsmė „Nacionaliam saugumui"!


VSD paskelbtos „Nacionalinės grėsmės“ normaliam žmogui gali sukelti tik gailestį. Aš nemanau, kad šioje institucijoje dirba vieni idiotai, aš tik galiu eilinį kartą konstatuoti, kad jie dirba prieš lietuvių tautą, ir, gal to net nesuvokdami, dalyvauja lietuvių tautos genocide.

Štai jau 30 metų Lietuvos kolonijinė valdžia kovoja su lietuvių tauta. Šioje kovoje pasiekė stulbinančius rezultatus: esame greičiausiai pasaulyje naikinama tauta. Per 30 metų yra išnaikintas kas trečias lietuvis. Jei tai būtų ne kolonijinė, o demokratiškai išrinkta valdžia, pirmąja grėsme ji įvardintų lietuvių tautos genocidą. Tačiau kolonijinė administracija elgiasi priešingai, ji sukuria visą eilę feikinių grėsmių, kad suklaidinti mus, nukreipti dėmesį melaginga kryptimi.



Pagrindinė mūsų nacionalinė grėsmė yra skurdas

Pagal Eurostato 2018 metų duomenis, didesnę pajamų dalį maistui ES už lietuvius(19,4%) skirė tik Rumunijos gyventojai (26,4%). Skurdas yra daugelio mūsų tautos nelaimių priežastis: alkoholizmo, narkomanijos, ankstyvų mirčių ir t.t.

Skurdas Lietuvoje klesti ne todėl, kad yra skurdi valstybė, o todėl, kad šią valstybę 30 metų valdo vagys. Jie iki ausų „prisišikę“, todėl juos lengviausia valdyti užsienio šeimininkams.

Etaloniniai vagių valdžioje pavyzdžiai yra buvęs policininkas premjeras ir buvusi prezidentė KGB-agentė. Pastaroji apsivogė su ofšorine „Independence“ afera, o pirmasis, kaip paaiškėjo vakar, su „Orlen“ bendrove, kelio asfaltavimu, žmonos įdarbinimu. Jei masonas-policininkas ištratino šimtą milijonų valstybės lėšų, tai buvusi KGB-istė padarė valstybei milijardinę žalą.

Su plastiko šiukšlėmis galima kovoti jas renkant, o su šiukšlėmis valdžioje – jas šaudant

Šiandien pasaulyje veikia vienintelė gerai funkcionuojanti kovos su korupcija valdžioje sistema – Kinijoje. Vagys čia yra šaudomi, net užimantys aukščiausius valdžios postus. Tie, kurie prisipažįsta, išduoda bendrininkus, lieka gyvi.

Žiauru? Taip žiauru. O apvoginėti vaikus, senelius, neįgaliusius? Ar tai ne žiauru? O varyti jaunimą iš Lietuvos? Ne žiauru?

Vagys valdžioje yra pagrindinė „Nacionalinė grėsmė“! Ar ne taip?

Iliustracija: www.15 min.lt koliažas




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą