2020-02-06

Nuogi juodaodžiai laksto Europos gatvėmis. Įvykių apžvalga. Fenomeno priežastys



Vasario 5 dieną Italijos partijos „Lyga“ vadovas Matteo Salvini FB parašė: „Teramo mieste prieglobsčio prašytojas iš Nigerijos užkimšo eismą darydamas "gimnastiką" vidury kelio. Ar tai integracijos pavyzdys, kurio nori kairieji? Tuo tarpu vyriausybė galvoja panaikinti (Salvini priimtus, A.L.) saugumo dekretus ir padidinti išmokas atėjūnams.“ Salvini tai vadina „beprotybe“.

https://www.youtube.com/watch?v=Ok8UQEv8gQg



Il Giornale rašoma, kad apsvaigęs prieglobsčio prašytojas, maždaug 23/24 metų amžiaus, buvo pristatytas į ligoninės psichiatrijos skyrių. Apie incidentą pranešė eismo dalyviai. Policijai afrikietis nedavė jokių parodymų.

Il Giornale cituoja italų komentarus socialiniuose tinkluose po video Facebook pasirodymo. Vienas iš jų: „Galvoja, kad jis džiunglėse.“

Tai ne pirmas atvejis, kai negrai laksto nuogi Europos keliais ir gatvėmis.

Nuogi afrikiečiai tampa ES peizažo dalimi: šį kartą akmens amžius atėjo į Milano galves



Nuogas juodaodis afrikietis jau tampa ES peizažo dalimi. Tuo jau galėjo įsitikinti daugelio ES šalių gyventojai. Šį kartą akmens amžiaus „kultūra“ iš laukinių Afrikos rajonų atkeliavo į Milaną. Čia 2018 metų rugsėjo 14dieną 7:30 Ornato gatve, zona Niguardo, vaikštinėjo nuogas negras ir šaukė, kad nori išvykti iš Italijos. Rankoje jis laikė nudaužtą butelį, aplinkiniams kėlė grėsmę, todėl atvykusi policiją jį suėmė. Portalas „Il Populista“ su sarkazmu klausia, ar tik po šio incidento kairieji nesukels isterijos, kaip jie daro nuolatos, kad vidaus reikalų ministras Matteo Salvini „pagrobė afrikietį“.  



2018 metų rugpjūčio 31 dieną Pi-news rašė, kad 43 metų nuogas juodaodis, Merkel svečias iš Afrikos, kėdėmis užtvėrė kelią ir sutrikdė automobilių eismą. Tai įvyko bei Holzkirchene (Bayernland in Thalham) Schlierseer gatvėje. Nesenai nuogų afrikiečių defilė stebėjo Liuksemburgo ir Italijos gyventojai.

Italija tapo laukine Afrika. Conetta miestelio gatvėmis vaikštinėja nuogi juodaodžiai



Štai ką reiškia nekontroliuojama imigracija, rašoma italų portale „Ilpopulista“. Conetta yra gyvenvietė komunoje kurioje yra 190 gyventojų ir 1500 nelegalių imigrantų, užkariautojų iš Afrikos, kurie apgyvendinti buvusioje karinėje bazėje. Karšta ir atėjūnai iš Afrikos vaikšto nuogi po italų gyvenvietę, nekreipdami dėmesio į čia gyvenančius italus, jų vaikus, mergaites ir berniukus, kurie negali ramiai žaisti.

Afrikiečiai ne tik vaikšto nuogi Italijos keliais, jie į Europą atnešė ir kanibalizmą. Metų pradžioje 18-metę italę Pamellą išprievartavo, nužudė ir suėdė trys Nigerijos piliečiai.

Vokiečiai nutarė, kad juodaodis prieglobsčio prašytojas yra psichiškai nesveikas ir jį paguldė į beprotnamį. Vakariečiai pamiršta, kad juodaodžių afrikiečių intelekto koeficientas IQ yra lygus 60%, arba  9-12 europiečio vaiko IQ, todėl jų „psichinis neįgalumas“ nebūtinai beprotystės požymis. Tiesiog  protinis atsilikimas yra determinuotas genetikos.

DNR atradėjas ir Nobelio premijos laureatas Džeimsas D. Vatsonas (James D. Watson), ilgus metus vadovavęs žmogaus genomo tyrimams JAV, yra pasakė, kad jis „giliai prislėgtas dėl Afrikos perspektyvų“, nes „visa mūsų socialinė politika remiasi tuo, kad jų intelektas nesiskiria nuo mūsiškio, tuo tarpu visi tyrimai rodo, kad iš tikrųjų tai yra ne taip“, „tie, kam teko turėti reikalų su juodaodžiais darbuotojais, įsitikina, kad tai neteisybė“. „Mes neturime tvirto pagrindo laukti, kad paaiškėtų, kad intelektualiniai žmonių gabumai, geografiškai atskirtų evoliucijos procese, vystytųsi visiškai vienodai. Mūsų noro suteikti visiems lygius proto gebėjimus, kaip kažkokį tai žmonijos paveldą, nepakanka tam, kad taip ir būtų“. „Skirtingų rasių atstovai turi skirtingas intelekto galimybes, kad tai apsprendžia genetiniai skirtumai ir, kad juodosios ir baltosios rasės žmonės skiriasi savo vystymosi keliais“.

Vokiečių portalas Pi-news prognozuoja šio afrikiečio likimą: ligoninė-laisvė-ligoninė ir t.t. Visa tai brangiai kainuojanti istorija už vokiečių mokėtojų pinigus.

2019 rugsėjo mėn. po Miuncheną lakstė nuogas Merkel svečias iš Somalio


Iš pradžių Merkel svečias iš Somalio nebuvo nuogas, prieš tai jis bandė jėga iš moters atimti dviratį, po to „Audi“ automobilį. Vokiečių „kultūrinio praturtinimo“ seanso Miunchene rezultatas – trys sužeisti ir keliolika išgąsdintų vokiečių.

Tuo metu, kai Danija ėmė deportuoti Somalio „pabėgėlius“, nes šioje šalyje yra saugu ir laikas atstatyti šalį, Vokietijoje tęsiasi multikultūralizmo eksperimentas, vokiečių su sarkazmu vadinamas „kultūriniu praturtinimu“.

Štai kaip vyko kultūrinis praturtinimas Miunchene:

Antradienį, vidury dienos, 30-metis somalietis užpuolė 39-dviratininkę, po to bandė užgrobti automobilį. Pagaliau nusirengė, bėgo į gyvenamą namą, kur ir buvo policijos suimtas.

Audi automobilyje, kurį banditas bandė užgrobti, sėdėjo du žmonės. Vairuotojas sustojo, kad padėti sužeistai dviratininkei. Jis ir keleivis pasipriešino užpuolikui, jiems pavyko įsėsti į automobilį ir nuvažiuoti, tačiau vairuotojas su automobiliu sužeidė du praeivius, ėjusius jiems padėti.

Somalietis dar pažeidė pravažiuojantį mikroautobusą ir nuogas pasišalino iš įvykio vietos.

Nuo užpuoliko nukentėjo trys žmonės: Audi nublokštas 41-metis Miuncheno gyventojas ir 39-metė jo žmona, kuri buvo nuvežta į ligoninę. Jos vyras ir 49-metis Audi keleivis buvo gydomi ambulatoriškai. Trečiadienį nusikaltėlis buvo pristatytas tardytojui.

Vokietijos kultūrinio praturtinimo eksperimentas tęsiasi, o kairės žalieji tuo labai džiaugiasi. Kaip skelbia Pi-news nuotraukoje vaizduojamas jų transparantas - „Miunchenas yra spalvotas“.

Kodėl juodaodžiai afrikiečiai nesiintegruoja Europoje?

Tarp juodaodžių afrikiečių ir europiečių yra didžiuliai rasiniai skirtumai. Juodaodžių smegenų svoris vidutiniškai siekia 1 kg, o europiečių 1,35 kg. Minimalus žmogaus smegenų svoris yra 0,8- 0,960 kg. Žmonės su mažesnėmis smegenimis turi gilius protinius sutrikimus, nepajėgia normaliai sugyventi bet kokioje žmonių bendruomenėje.

Europiečių populiacijos yra 0,5 procento žmonių, kurie gyvenimo bėgyje sirgo šizofrenija. Imigrantai šizofrenija suserga 2,9 kartus dažniau už europiečius, o juodaodžiai 4,8 karto, juodaodžiai iš Vakarų Afrikos (Gvinėja yra viena iš šių šalių) – 24,5 karto (!). Šizofrenija yra paveldima. Dar prisideda ir islamo faktorius.

Šizofreniją gydoma neuroleptikais, o papildomai naudojant psichoterapiją, galima pasiekti, kad ligonis gyventų pakankamai normalų gyvenimą. Dažniausiai tai ilgalaikis gydymas, kainuojantis apie 100000 eurų per metus.

Per 50 metų Afrikos gyventojų skaičius išaugo nuo 0,3 iki 1,2 milijardo. Iki 2050 metų Afrikoje gyvens 2,5 milijardai protiškai atsilikusių žmonių, lyginant juos su visa žmonija aplamai. Niekas nežino, kaip spręsti šią problemą. Baisiausia tai, kad šie neišaugantys iš 9-12 metų baltaodžio vaiko intelekto žmonės, imigruoja į Europą ir naikina Europos civilizaciją.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą