2020-02-07

Naujas Baltarusijos išvogimo bandymas


LRT panorama vakar priminė apie sugriautą geležinkelio kelią į Gardiną, kokia svarbi Lietuvai tenykštė azotinių trąšų gamykla, tarytum Lietuvoje nebėra „Achemos“. Prieš kelias dienas ekskomunistas-funkcionierius, užimantis užsienio reikalų ministro pareigas, staiga nuvyko į Minską ir ėmė „v zasos“ bučiuotis su Batkos premjeru, ministrais, staiga pamiršęs visus „kupriuko“ ir „KGB-magnolijos“ užkeikimus dėl AE.





Besibaigiant šių metų Davoso forumui, priminsiu, Rotšildų chalujus Sorošas pranešė, kad skirs tautų ir valstybių degradacijos reikalams 1 milijardą dolerių. Milijonus gaus ir Vilniuje veikiantis gudų-opozicionierių serpentariumas, kurio tikslas – ardyti mūsų rytų kaimynę, nepamirštant, žinoma, ir Lietuvos naikinimo. Ši iniciatyva pavadinta „The Open Society University Network“. Projekto steigėjai – JAV privatus koledžas Bard College ir 2018 metais iš Budapešto į Austriją išvarytas dėl ardomosios veiklos Centrinės Europos universitetas. Abi šias „mokslo įstaigas“ finansuoja Sorošas. Nurodoma, kad projekto partneriai yra „mokslo įstaigos“ iš JAV, Didžiosios Britanijos, Prancūzijos, o taip pat (dėmesio!!!) esantis Lietuvoje Europos humanitarinis universitetas ir Amerikos universitetas Centrinėje Azijoje Biškeke (Kirgizija). Plačiau:


Dar viena su Rotšildais susieta žinia mus pasiekė iš Davoso sausio 23 dieną. Lenkijos radijas pranešė, kad sausio 23 dieną Davose (Šveicarija) vykusį Pasaulio ekonomikos forumą aplankė Lenkijos prezidentas Andžejus Duda ir šios šalies premjeras Motiejus Moravieckis. Duda informavo, kad Lenkijos kompanija PZU, stambiausia šios šalies draudimo ir finansų kompanija ir vienas stambiausių pasaulio investicinių bankų Goldman Sachs Group įkūrė fondą, kuris investuos į „Trijų jūrų“ regiono ekonomikas.


2016 metais Andžejus Duda paskelbė apie „Trijų jūrų“ (Baltijos, Juodosios ir Adrijos jūrų) projekto realizavimą.2018 metais prie „Trijų jūrų“ projekto prisijungė 12 šalių – Lenkija, Rumunija, Slovakija, Vengrija, Čekija, Bulgarija, Kroatija, Slovėnija, Austrija, Lietuva, Latvija, Estija. 

„Visi tie, kas norės investuoti į pačias didžiausias įmones, dirbančias „Trijų jūrų“ regione, galės per šį fondą vykdyti kapitalinius įdėjimus. Šis pasiūlymas adresuotas investuotojams iš viso pasaulio“, - pabrėžė Andžejus Duda.

Šių metų sausio 24 dieną buvo pranešta, kad Goldman Sachs nuo liepos mėnesio nefinansuos kompanijų, kurių direktorių taryboje nebus bent vieno LGBT atstovo. Perspektyvoje numatoma reikalauti ne tik genderinės, bet ir rasinės įvairovės. Plačiau:


Rusijos oligarchus, prižiūrimus Vladimiro Putino, tarp kurių dominuoja Chabad Liubavič nariai, su jų vyriausiuoju rabinu Berl Lazaru priešakyje, sieja glaudūs santykiai su Trampo Administracija: chabadnikais - žentu Džaredu Kušneriu, Trampo administracijos vadovu, ir jo žmona, Trampo dukterimi Ivanka. Manoma, kad JAV demokratų pretenzijos Trampui buvo ne be pagrindo.


Vakarykštis Trampo išteisinimas buvo Chabado pergalė prieš kitą žydų „demokratų“ kagalą dominuojantį Kongrese. JAV valstybės sekretorius, matomai turėgamas informaciją apie palankią balsavimo baigtį Senate, suskubo į Minską, plauti smegenų Lukošenkai.



Viskas paruošta, Rotšildų fondas įsteigtas, jo pagalba bus plėšiama Baltarusija, o „laisvosios rinkos“ „specialistus“, skirtus Baltarusijos išvogimui, už Sorošo-Rotšildų pinigus jau ruošia Vilniuje.

O ką mes turime Lietuvoje? Prezidentą - Rotšildų tarnų Valenbergų (SEB savininkų) tarną, „valstietį“ - Rusijos oligarcho Kantoro kalio ir kitokių trašų pardavėją, masoną-policininką premjero poste, ir visišką „infuzoriją“ Seimo pirmininko kėdėje. Dar turime daug neišsisklaidžiusio KGB-magnolijos tvaiko, nešvarų anūką, su jo apsivogusiu uošviu ir seneliu, teistą socialdemokratą ir kitus duobagyvius, pasirengusius išsivolioti į bet kokią mėšlo krūvą, kad tik patekti prie valdžios lovio (pvz.: „Santalka Lietuvos gerovei“ išsivoliojusi į imbrasą).

Baltarusija – vienintelė postsovietinė valstybė, kuri išsaugojo stambiąją industriją, kuri, kaip ir šios valstybės žemė, jos gelmių turtai, išliko Baltarusijos valstybės nuosavybe. Maitvanagiai veržiasi sunaikinti šią klestinčią šalį.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą