2020-02-27

Stanislovo Tomo melagių dienos pokštai avansu (humoreska)


Melagių diena tik po mėnesio, bet yra tokių humoristų, kurie ima pokštauti daug anksčiau. Taip padarė tarptautinis humoristas ir aferistas Stanislovas Tomas. Lietuvoje, tiesa, jis pasižymėjo ne humoru, bet neteisėta finansine veikla, aferomis ir visuomenei pavojingu chuliganizmu: sudaužė generolo Jono Noreikos atminimo lentą.

Šiandien aferistas-humoristas portale 20 min.lt paskelbė eilinį savo humoro perlą:

„Advokatas prof. dr. Stanislovas Tomas: Prancūzijos baudžiamajame teisme Egidijui Kūriui gresia 45.000 eurų bauda ir žalos atlyginimas.“

Aferistas-humoristas Stanislovas Tomas straipsnyje rašo: Gegužės 11 d. 13 val. Prancūzijos baudžiamojo teismo posėdyje bus nagrinėjama Egidijaus Kūrio baudžiamoji byla, kurioje jis kaltinamas tuo, kad apšmeižė advokatą prof. dr. Stanislovą Tomą viešai pareikšdamas, kad advokatas „nėra profesorius“. E. Kūris yra kaltinamas, kad padarė tokį pareiškimą vedamas rasistinės neapykantos. E. Kūriui gresia 45.000 eurų bauda ir žalos atlyginimas.“


Gal ir man tapti Rusijos profesoriumi? Biomedicinos daktaras – neskamba. Ėmiau žiūrėti skelbimus internete. Vaje, kaip rusai sako - „navalom“ ten tokių parduodamų profesūrų.

Visus norinčius tapti Stanislovo Tomo kolegomis kviečiu kreiptis šiais adresais:


Profesoriumi Rusijoje galima tapti maždaug už 3000 eurų. Manau, aferistui-humoristui diplomą pavyko nupirkti pigiau. Infliacija.

Nenustebkite, kad aferistas-humoristas Stanislovas Tomas sekantį kartą pasivadins ne tik Rusijos profesoriumi ir advokatu, bet ir kokiu baronu, grafu ar kunigaikščiu. Barono titulas Rusijoje kainuoja 5,700 eurų, grafo – 8,000, o kunigaikščio – 12,000 eurų! Suteikiami visi tai patvirtinantys dokumentai su Rusų dvarininkų draugijos herbiniais antspaudais!



Nuotraukoje: profesoriaus diplomo kaina 19700 rublių, kas pavertus eurais būtų 2749 eurų.

Nuorodos:











Komentarų nėra:

Rašyti komentarą