2020-02-14

Globalistų iškvailintai tautai galima šik.i ant galvos!




Vasario 11 d., darbo dienos pabaigoje, Berlyno gyventojai tapo liudininkais nusikalstamo laukinio spektaklio: judrioje sankryžoje miesto centre, netoli zoologijos sodo esančios metro stotelės, vienas idiotas lakstė su turkų nacionaline vėliava, o kitas, jo sėbras, pačioje sankryžoje milžinišku greičiu dreifavo su sportiniu Mazeratti markės automobiliu (lygiai toks pats važinėja P.Vileišio gatve, kur aš gyvenu).





Bild pažymi, kad buvo dešimtys stebėjusių įvykį, bet niekas nepranešė policijai. Bild informavo, kad policija tiria įvykio video.

Žinomas vokiečių publicistas Eugen Prinz pažymėjo, kad šis „piktybinis važinėjimas plevėsuojant raudonai vėliavai su pusmėnuliu“ vyksta todėl, kad vokiečiai „nebesipriešina jų žemės okupacijai.“

Autorius atkreipia dėmesį, kad turkų ir kurdų Vokietijos gatvėse rengiami autokrosai, vestuvinės ceremonijos su šaudymais iš dujinių pistoletų, tapo kasdienybe.




Eugen Prinz žodžiais, amoralus kriminalinio nusikalstamumo navikas plečiasi, jis pasireiškia Vokietijos įstatymų, papročių ir tradicijų ignoravimu. Autorius rašo:

„Dar prieš 20-30 metų tokia akcija sukeltų masine vietos gyventojų, saugumo ir mūsų šalies teisingumo sistemos reakciją. O dabar? Apie tai, kaip žemai krito vokiečiai, ypač berlyniečiai, rodo faktas, kad nepaisant daugybės praeivių, stebėjusių šį turkų pasirodymą, niekas neatkreipė dėmesio į transporto priemonių valstybinius numerius ir niekas nepranešė policijai.“ (…) „Policija tikrina ir tiria. Sąžiningai, ar tai sustiprina jūsų saugumo jausmą? Tačiau ko galite tikėtis šalyje, kurioje vidaus saugumo, teisingumo, tvarkos ir socialinės kontrolės erozija yra tiesioginė politinės erozijos pasekmė?“

Eugen Prinz išreiškia viltį, kad CDU partija, būdama koalicijoje su AfD pakeis situaciją Vokietijoje.

Ši Vokietijos žemės okupantų vandalizmo scena iš Berlyno turi būti perspėjimu mums, lietuviams, apie tai, kur mūsų šalį veda liberalizmas, landsbergizmas, šiuolaikinė kairė ir juos remianti sorošinė-globalistinė propaganda, Lietuvoje transliuojama užsienio kapitalo MIP ir jų įtakos agentų okupuotos LRT.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą