2020-02-23

Europiečius pjauna su peiliais ir kapoja su kardais


Atakos su kardais. Vasario 21 dieną, apie 22:50, Berlyno Kroicbergo rajone vyras su mačete užpuolė du vaikinus prie baro ir juos sužeidė. Nusikaltėlį lydėjo dar vienas žmogus. Užpuolikai paprašė prie baro stovėjusių 19 ir 20 metų vaikinų žiebtuvėlio ir cigarečių. Šie pasakė, kad jie neturi nei vieno, nei kito. Po to užpuolikas sudavė 20-mečiui mačete per galvą. Kitam vaikinui, kuris bandė išvengti smūgio, jis sužeidė ranką. Tada užpuolikai sėdo į automobilį ir pabėgo iš įvykio vietos. Vyksta paieška.

Tai ne pirmas tokio pobūdžio nusikaltimas Vokietijoje. Pernai rugpjūčio mėnesį Štutgarte siras gatvėje sukapojo kardu vokietį. Nusikaltimo liudininkais tapo dešimtys žmonių. Po žmogžudystės nusikaltėlis nuvažiavo dviračiu. Jis buvo policijai žinomas dėl vagystės parduotuvėje ir materialinės žalos padarymo.

Atakos su peiliais. Nesenai Le Figaro pranešė, kad Prancūzijoje kiekvieną dieną įvyksta po 120 užpuolimų su peiliu. Nuo 2015 iki 2017 metų buvo 44000 atakų su peiliais aukų. Peilis Prancūzijoje yra pagrindinis užpuolimo įrankis. Su jais padaroma 37 procentai nusikaltimų. 34 procentai užpuolimų įvykdoma su akmenimis ir kitais bukais daiktais, 9 procentai su šaunamaisiais ginklais.

Panaši padėtis iš kitose ES valstybėse, kurios įsileido daug atėjūnų iš musulmonų pasaulio ir Afrikos. 2018 metais Vokietijoje šie „Merkel svečiai“ papjovė 4100 žmonių. JAV portale Gatestone autorius Soeren Kern pateikėsiaubingą Vokietijos statistiką. 2018 metais policija užregistravo virš 4100 nusikaltimus, kuriuose buvo panaudoti peiliai, 2017 metais – 3800, o 2008 metais – 400. Per dešimtmetį užpuolimų su peiliais skaičius išaugo 900% ir tai koreliuoja su musulmonų invazija į Vokietiją. Vien per pirmas 45-ias 2019 metų dienas Vokietijoje įvyko 500 atakų su peiliais, vidutiniškai 11 per dieną! Valdžia yra nurodžiusi policijai neskelbti nusikaltėlių ir aukų tautybės, iš kur nusikaltėliai kilę, tačiau autoriaus iš įvairių šaltinių surinkta informacija akivaizdžiai parodo bendrą tendenciją: nusikaltėliai-musulmonai, o aukomis dažniausiai tampa vokiečiai. Jie už tai turi padėkoti frau Merkel, nes šios pjautynės peiliais kilo būtent per jos 15-os metų valdymo laikotarpį, kai į šalį buvo atvežta milijonai „pabėgėlių“. Gatestone pažymima, kad „peiliai, kirviai ir mačetės tapo įprastais ne tik džichado, bet ir žmogžudysčių, plėšimų, įsiveržimų į namus, seksualinių užpuolimų, garbės nužudymų ir daugelio kitų nusikaltimų įrankiais. Užpuolimai vyksta visur: parkuose, atrakcionuose, dviračių takuose, viešbučiuose, mokyklose, viešame transporte, stotyse, supermarketuose ir t.t. „Pas daugumą vokiečių susidarė pojūtis, kad pavojus slypi visus, bet nėra oficialios statistikos, tai padeda valdžiai kurti iliuziją, kad problema išgalvota“. Piliečiai yra klaidinami, kad peilių atakose dalyvauja ne tik „pabėgėliai“, bet ir vokiečiai. Portale Gatestone pateikiama daugybė konkrečių musulmonų nusikaltimų aprašymų, paneigiama kruvinos Merkel valdžios propaganda.


Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą