2020-02-24

Hesene teroristas sužeidė 30 žmonių, daug vaikų, septynis sunkiai. Izraelio spauda nurodo, kad teroristas-musulmonas


Bild duomenimis, teroristui su automobiliu „Mercedes“ įvažiavus Volkmarsene (Hesenas) į karnavalo dalyvių minią buvo sužeista 30 žmonių. Kai kurie sunkios būklės. Tarp sužeistųjų daug vaikų.

Policijos atstovas spaudai pranešė, kad automobilio vairuotojas buvo sulaikytas įvykio vietoje, ten buvo nukentėjusiems suteikta ir pirmoji pagalba. Jam 29 metai.

Įvykio liudininkai pasakojo, kad ant žmonių buvo užvažiuota tyčia. 14:30 Mercedes-Kombi apvažiavo užtvaras ir, padidinęs greitį, rėžėsi į minią. Prieš sustodamas, vairuotojas nuvažiavo dar 30 metrų. Policija vairuotoja išgelbėjo nuo karnavalo dalyvių susidorojimo.

Volkmarzenas – nedidelis miestas, kuriame gyvena 6800 gyventojų. Įvykio išvakarėse 23.03, iš karnavalo buvo tekę evakuoti žmones dėl priešgaisrinės signalizacijos. Išaiškinti, kodėl ji buvo aktyvuota, taip ir nepavyko. Po trumpos pertraukos šventė tęsėsi. Kol kas neaišku, koks yra ryšys tarp šių įvykių.

Pranešama, kad nusikaltėlis yra Vokietijos pilietis. Apie „vokiečio“ kilmę Bild nepranešė. Tai nuolatinė Angelos Merkel antivokiškos vyriausybės praktika slėpti kaip galima ilgiau tautybę nusikaltėlių, įvykdžiusių teroro aktus prieš vokiečius.

Apie teroristo kilmę Vokietijos spauda nepranešė. Daug atviresnė Izraelio spauda, kuri nurodo, kad žmones traiškė teroristas musulmonas.


Kai vasario 19 dieną Vokietijos Hanau mieste 43 metų amžiaus Tobias Rathjen nušovė 9 imigrantus, Vokietijos spauda jo pavardę, tautybę, pranešė po valandos. Štai jau antra diena, o vokiečių spauda niekaip negali pranešti nusikaltėlio pavardės, jo tautybės, jo religijos.

Pi-news skaitytojas „Wind of Change“ komentare rašo: „Kodėl Hanau iš karto buvo paskelbta pavardė ir fotografija? Ar vaikai ne tokie svarbūs, kaip kaljanų-baro lankytojai?

Skaitytojas „Fremder“ rašo: „Kokia laimė Hamburgo žaliesiems, kad šis teroro aktas įvyko ne prieš rinkimus. Tačiau, masinės informacijos priemonės bet kokiu atveju praneštų apie tai po rinkimų. Demokratija ir teisingas įvykių nušvietimas buvo kažkada iki to, kai Merkel užsėdo šią šalį, kaip pelėsis. Ši šalis prarasta!“


Šaltiniai:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą