2020-02-21

Nauji atėjūnų išpuoliai prieš europiečius. Nusikaltimų apžvalga


Tuo metu, kai Europos naikintoja Angela Merkel smerkė visus krikščionis ir dešiniuosius dėl žudynių Vokietijos Hanau mieste, musulmonas turkas darė tai, ką atėjūnai nuolatos daro Europoje: subadė peiliu du žmones. Apie tai šiandien rašo vokiečių portalas www.Jourmalistenwatch.com

Jie „tęsia darbą-tyliai ir nepastebimai - „normalūs“ pavieniai atvejai, tarytum nieko neįvyko“, - rašoma portale. Būtent taip apie vasario 20 dienos ataką su peiliu, pranešė Rheinland-Pfalco Böhl-Iggelheimo vietinė spauda. Policijos ir prokuratūros pranešimas skelbė, kad turkas su „šaltuoju ginklu“ sunkiai sužeidė du žmones“. Vienas sužeistasis numirė vietoje, kitas buvo sunkiai sužeistas ir nuvežtas į ligoninę. Kaip ir visada tokiais atvejais, rašoma portale, nėra jokių užuominų apie terorizmą.

Pranešama, kad vasario 19 dieną Husum mieste buvo peiliu sužeistas imigrantas. Užpuolikas irgi buvo „su migracijos fonu“.


Juodaodžiai migrantai nuspyrė seną olandą nuo dviračio. Tai jiems sukėlė sarkastišką juoką



Amsterdamo priemiestyje vasario 16 dieną juodaodis imigrantas nuspyrė pagyvenusį olandą nuo dviračio. Visa tai jo keleivis, kartu važiavęs motociklu, filmavo ir isteriškai juokėsi. Paskelbtas video Olandijoje sukėlė pasipiktinimo bangą.


Žinomas Olandijos politikas Gertas Vildersas Twitter klausė, kaip ilgai olandai kęs tokį elgesį ir pažadėjo nuo tokių niekingų žmonių išvalyti Olandijos gatves, jei jo partija PVV kitais metais laimės parlamento rinkimus.



Švedijoje paskelbtas video, kuriame atėjūnai trypia kojomis merginos galvą ir krūtinę


Vasario 19 dieną švedų portale Samhällsnytt paskelbtame video atėjūnai trypia švedę, o filmuojantis šaukė „užmušk šitą, wallah“ (wallah – arabiškai prisiekiu Alachu). Jis dar kviečia laužyti merginai šonkaulius ir galvą. Mergina buvo žiauriai sumušta.

Turimais duomenimis, šis vaizdo įrašas buvo padarytas vasario pradžioje, o filmavo „Huseinas“. Video buvo patalpintas Snapchat platformoje.


Hanoveryje pabėgėlis iš Irako išprievartavo vokiečių kalbos mokytoją


Mokytoja (39m.) ėjo iš skalbyklos namo, kai ją užpuolė du peiliais ginkluoti irakiečiai, nuvilko į krūmus ir išprievartavo. Vienas iš žagintojų moteris gatvėje atpažino ir pranešė policijai. Vasario 19 dieną teismas Salamui U., Irako piliečiui, skyrė 4,5 metų kalėjimo bausmę.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą