2020-02-20

Terorizmo priežastis – Angela Merkel ir jos migracijos politika, o Tobias Rathjen iš Hanau – pasekmė




Vakar Vokietijos Hanau mieste 43 metų amžiaus Tobias Rathjen nušovė 9 imigrantus, o po to nušovė savo 72 metų motiną ir nusišovė pats.

Bild pranešė, kad nusikaltėlis parašė raštelį. Jame jis sako, kad jeigu Vokietija nepajėgia išvaryti atėjūnų, juos reikia naikinti. Šio raštelio nuotrauka nėra skelbiama, todėl sunku ką pasakyti apie tikslų jo turinį.



Hanau: daug „herzerių“, daug migrantų


Pi-news rašoma, kad Hanau, kuriame gyvena apie 100 000 gyventojų, skaitomas socialinių pašalpų Herz IV mokėjimų „sostine“. Čia apie 40% gyventojų yra imigrantai, dominuoja turkai.



Terorizmo priežastis – Angelos Merkel migracijos politika


Terorizmo banga Vokietijoje prasidėjo 2015 metais, kai šios šalies kanclerė Angela Merkel, pažeidė Vokietijos Konstituciją, ES sutartis, Šengeno susitarimą, ir į bendrijos teritoriją įleido apie du milijonus nelegalių imigrantų. Tuo metu ši invazinė armija buvo melagingai vadinama „pabėgėliais“. Vėliau paaiškėjo, kad „pabėgėlių“ šioje „musulmoniškų užgrobėjų“ armijoje, taip juos vadina Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas, buvo mažuma.

Dauguma sudarė ekonominiai migrantai, tarp kurių buvo daugybė teroristų. Tai 2016 metais patvirtino net Turkijos prezidentas R.T.Erdoganas.

Ei, Vokietija, tebūnie tau žinoma, kad šis terorizmo maras jus pasitiks kaip bumerangas“, - pasakė Erdoganas. „Vokietija tapo prieglobsčiu teroristams“, - pažymėjo jis.

Erdogano žodžiai greitai ėmė pildytis. 2016 metų gruodžio 19 dieną kalėdiniame Berlyno turguje sunkvežimis, kurį vairavo Merkel svečias iš Tuniso Anis Amri, įsirėžė į minią žmonių. Dvylika žmonių žuvo, apie 70 buvo sužeisti. Pirmąja auka tapo lenkas vairuotojas Lukašas Urban, kurį teroristas nužudė sunkvežimio užgrobimo metu. Teroristas Amri buvo policijos nušautas gruodžio 23 dieną Milane.

2016 metų sutiktuves Merkel „svečiai“ pasitiko masiniu vokiečių moterų išprievartavimu.

Kiolno policija gavo 1075 pareiškimus apie įvairius nusikaltimus. 593 iš jų buvo seksualinio charakterio – lytiniai priekabiavimai ir išprievartavimai. Analogiški moterų išprievartavimai vyko ir daugelyje kitų Vokietijos miestų Naujųjų metų naktį.

2018 metų gruodžio 13 dieną, Vokietijos Niurnbergo mieste įvyko teroro aktas: jo metu peilio dūriais buvo sunkiai sužeistos trys moterys. 50 procentai Niurnbergo gyventojų turi migracinį foną.

2019 metų liepos 29 dieną Frankfurte pabėgėlis iš Eritrėjos nužudė 8 metų vaiką, nustūmęs jį su motina po traukiniu,

Šių metų sausio pradžioje Vokietijos mieste Gelsenkirchen (Šiaurės Reinas Vestfalija) teroro aktas pasibaigė greitai. Sušukęs Alach Akbar teroristas, ginkluotas peiliu ir vėzdu, puolė policininkus prie nuovados. Į reikalavimą sustoti, nusikaltėlis nereagavo, todėl buvo nušautas.

Aš paminėjau tik kelis teroro aktus iš tų, kuriuos įvykdė Merkel į Vokietiją ir ES įleisti žmonės. Šitų nusikaltimų labai daug. Dažnai jie slepiami, o teroristai padaromi „psichikos ligoniais“.

Vengrijoje, Čekijoje ir Lenkijoje nėra teroro, nes šių šalių valdžia neįsileidžia imigrantų iš Afrikos ir islamo pasaulio. Tuo tarpu ten, kur juos masiškai įsileidžia, teroro aktai yra kasdienybė.

Tobias Rathjen teroro aktas yra pasekmė Angelos Merkel Vokietijoje organizuoto imigrantų teroro. Tokia yra Merkel paleisto terorizmo fizika: veiksmas iššaukė atoveiksmį.

Nuorodos:








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą