2020-02-04

Vanagaitė ir nauja Holokausto geografija


Rūta Janutienė vasario 3 dieną "Respublikoje" paskelbtame straipsnyje „Nieko asmeniško, tik verslas, arba Kodėl gerai, kad Nausėda nevažiavo į Izraelį“ cituoja etatinę lietuvių tautos juodintoją Rūtą Vanagaitę:„Mieli FB bičiuliai, ar kas gali rekomenduoti gerą literatūros redaktorių/ę peržiūrėti naujos knygos „Mūsiškiai“, 2 dalis, vertimo į lietuvių k. tekstą? (…) Honorarui lėšų turime. Ačiū, jei pasidalinsite. Rūta Vanagaitė“.

Janutienė pažymi: „Nauja „Mūsiškių“ serija parašyta iškart angliškai, kad skleistų žinią apie „žydšaudžius lietuvius“ pasauliui. Atsitiktinai ar ne, tačiau Vanagaitės kuklūs užmojai užsidirbti iš vadinamosios holokausto industrijos sutapo su Rusijos prezidento Vladimiro Putino paraiška perrašyti II pasaulinio karo istoriją taip, kad ukrainiečiai, lenkai, lietuviai ir latviai būtų paskelbti tikraisiais naciais, o Putino europinė partnerė „mama Merkel“ galėtų atnešti savo tautai žinią: „Mes - ne prie ko“.


Janutienė mano, kad Vanagaitės šmeižto kompaniją prieš lietuvių tautą finansuoja Vladimiro Putino draugas, kalio trąšų rinką visoje Eurazijoje kontroliuojantis Izraelio-Rusijos oligarchas Viačeslavas Kantoras, kuris ėmėsi globoti Vanagaitę. Būtent Kantoras, kuris yra ir Europos žydų kongreso vadovu, sugalvojo rengti Jaruzalėje Holokausto dienos minėjimą, lygiagrečiai Holokausto minėjimui Aušvice. Išsakyti ketinimai ateityje Holokausto minėjimą neberengti Aušvice, bet jį perkelti į Jaruzalę.

Šie planai sutapo su ketinimu visas Rytų Europos valstybes apdėti kontribucijomis už Holokaustą, o jų gyventojus paversti „žydšaudžiais“, Holokausto kaltininkais. Tam tarnauja ir JAV pernai priimtas žydų turto restitucijos įstatymas 447.

Manoma, kad pagrindinė priežastis ketinimo Holokausto aukų pagerbimą perkelti į Jeruzalę yra tai, kad lenkų rankose yra raktas į skrynias, kuriose nuo pasaulio visuomenės yra saugoma Aušvico „6 milijonų“ aritmetika.


Eric Striker straipsnis „Paskutinės „Holokausto“ dienos“ (The Last Days of the "Holocaust")

Autorius teigia, kad plačiai išreklamuotos 75-os Sovietinio Osvencime išlaisvinimo metinės praranda pozicijas. Paskutiniu pavyzdžiu, autoriaus nuomone, yra Žydų paveldo muziejaus JAV direktoriaus Deivido Marvelo (David G. Marwell) knyga “Unmasking the ‘Angel of Death’,” („Mirties Angelo“ demaskavimas), kuri „pateikia daug revizionistinių iššūkių legendai apie Joseph Mengele“. Knygoje pateikti faktai, kad dauguma liudininkų melavo. Prie „šlykščių mistifikacijų“ Marvelas priskiria pasakojimus apie žmonių susiuvimą, naujagimių daužymą į traukinių vagonus, berniukų pavertimą į mergaites.

Ši knyga parodė, kad visa, kas žinoma apie Mengele – pramanai, paremti gandais, romanais ir Holivudu. Pagrindinis Mengele pasiekimas, buvo šiltinės epidemijos suvaldymas Osvencime.

Maidanek: daugiau ne mirties stovyklą?


Memorialinis Holokausto muziejus JAV buvo priverstas pripažinti, kad Maidanek stovykla nebuvo naudojamas žydų naikinimui. Sovietams 1944 metais išvadavus Maidaneką, čia buvo rastos kanistros su „Ciklonu-B“. Juo, pagal TSRS propagandą, buvo sunaikinta milijonas žydų. Pastaruoju metu pasaka apie Maidaneką ėmė bliūkšti ir aukų skaičius nuo 1,3 milijono sumažėjo iki 78 000. Manoma, kad jie pagrindinai mirė nuo šiltinės, dizenterijos ir kitų ligų.

Osvencimas – paskutinis Holokausto „šiaudelis“

Šiuo metu Holokausto istorija koncentravosi aplink Osvencima, „pagrindinį Holokaustininkų šiaudelį“.

Osvencime nebuvo dujų kamerų, o turistams rodomos kameros yra falsifikatai. Tačiau gidai lig šiol apie jas meluoja turistams. Apie Osvencimo skaičius plačiau rašoma mano nesenai paskelbtame straipsnyje.

Eriko Striker nuomone, „sionistų agresyvus Lenkijos šantažas, tautos antagonizmas, kelia pavojų mitui“, nes lenkų vyriausybė galėtų jau ryt šį mitą sugriauti, atlikdama visų objektų Osvencimo teritorijoje teismo-medicinos tyrimus.


Naujas sveiko proto testas

Izraelio generolas, buvęs žvalgybos „Nativ“ vadovas Jakovas Kedmi, laidoje „Vakaras su Vladimiru Solovjovu“ (28.01.2020) pasakė: „Žydų sunaikinimas prasidėjo nuo to momento, kai vokiečių kareivis perėjo sovietinę sieną. Tada prasidėjo žydų naikinimas! Sovietų teritorijoje!“

Rašytojas Anton Blagin apie šį Jakovo Kedmi teiginį rašo:

„Dėmesio, štai jums, skaitytojau, kontroliniai klausimai, į kuriuos jums reikia pasistengti rasti atsakymus: kokį pagrindinį tikslą turėjo Adolfas Hitleris, vokiečių nacijos fiureris, kurio kariuomenė pažeidžiant sutartį užpuolė TSRS 1941 metų birželio 22 dieną? Ir kaip suprasti Jakovo Kedmi tvirtinimą, kad žydų žudymas prasidėjo tiktai 1941 metų birželio 22 dieną? O iki tol, išeina, nacistai nežudė žydų?!“


Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą