2020-02-24

Paskutinis politinio lavono pirstelėjimas?


Blogiausia – supuvusi dvasia. O kai supuvusi dvasia gyvena supuvusiame kūne – kas begali būti šlykščiau!? Ypač visą šitą išsigimimą, šitą seną reptiliją, bjauru matyti patriotams, buvusiems sąjūdiečiams. Gal ir ne visiems, žmonės labai skiriasi savo smegenų struktūra, todėl skirtingai mato ir vertina supantį pasaulį. Man tai matyti labai šlykštu. Ypač, kad reptilija valkioja „sąjūdžio“ vardą. Dar ir baisu, nes šalia senos išsigimusios reptilijos, jau išsipūtė korumpuota jauna roplio išpera, jo anūkas, toks pats plėšrus, su spalvą keičiančiais, vaivorykšte žėrinčiais, chameleono chromatoforais gličioje jo odoje. Baisu!


Jie mus apgaudinėjo ir apvoginėjo 30 metų. Dabar šie vagys ir vėl bando mus apgauti prieš artėjančius rinkimus.

Paskutinį senos ir degeneravusios reptilijos, šio politinio lavono, pirstelėjimą, išsamiai šiandien aprašė Rūta Janutienė dienraštyje „Respublika“ paskelbtame straipsnyje „Konservatoriai skelbia paskutinį kvailių šaukimą! Nepavėluokit...“


Tautos kvailinimui politinių degeneratų šeimyna ir jos satelitai sumanė šį kartą sužaisti eilinę savo falšyvą priešrinkiminę partiją. Jos pavadinimas – Astravo AE.

Į šitą senai jų pačių praloštą žaidimą minėtos reptilijos pasikvietė ir dar vieną parsiduodančių Lietuvos naikintojų - politinių prostitučių gaują, siekiančią naikinti Lietuvą narkotikų, homoseksualizmo, genderizmo ir globalizmo ideologijų pagalba. Kalbu apie po „Laisvės“ vardu bandančią pasislėpti vagių gaują.

Rūta Janutienė savo straipsnyje labai išsamiai išdėstė faktus, įrodančius, kad paskutinę smarvę išleidžiančių politinių degeneratų tikslas – artėjantys rinkimai, siekis suklaidinti neprotaujantį elektoratą, o ne kova su kaimynų praktiškai pastatyta AE.

JAV geopolitinis tikslas – atskirti Baltarusiją nuo Rusijos, garantuoti šios šalies energetinę nepriklausomybę. Tai parodė prieš kelias savaites įvykęs JAV valstybės sekretoriaus Maiklo Pompeo vizitas į Minską, fliugerio Lino Linkevičiaus koketavimas su Baltarusijos premjeru, jau sekančią dieną paviešinti planai rekonstruoti geležinkelį iki Gardino.

Tai puikiai supranta sena reptilija ir jos anūkas. Tačiau rengia dar vieną savo spektaklį, kuris, net neabejoju, nieko nesuklaidins.

Žemiau pateikiu kelis Rūtos Janutienės pastebėjimus:

„Kadangi Europa ir JAV iš principo remia Baltarusijos siekį tapti energetiškai nepriklausoma nuo Rusijos, tai Vytautas Landsbergis, dabar kurdamas sąjūdį prieš Astravą, mėgina mobilizuoti rinkimams paskutinius kvailius.“ 
„JAV energetikos sekretoriaus pavaduotoja Rita Baranvol (Rita Baranwal) sakė, kad JAV kviečia Lietuvą ir Baltarusiją diskutuoti šiuo klausimu, ir užsiminė, kad kurą tokiems reaktoriams galėtų tiekti ir JAV. „JAV ragina Lietuvą ir Baltarusiją tęsti pokalbius ir išlaikyti skaidrumą. Pasakysiu, kad VVER reaktoriai, panašūs į statomus Astravo elektrinėje, pasaulyje saugiai veikia. Ateityje kurą iš dalies galėtų tiekti JAV kuro tiekėjai.“
„Tad kodėl konservatoriai vis dėlto nusprendė dar paieškoti kvailių ir sutelkti juos kovai su atominiu monstru, kuris 50 km atstumu nuo Vilniaus atsirado todėl, kad Andrius Kubilius, palieptas Dalios Grybauskaitės, taip susitarė su Baltarusijos premjeru?“


Politinių degeneratų rengiama piaro akciją, manau, nieko nesuklaidins ir bus seno politinio lavono paskutinis pirstelėjimas.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą