2021-03-10

AstraZeneca krizė. Pasaulis ima vaduotis iš COVID-19: Great Reset suokalbio gniaužtų

 


Covid-19: Great Reset sumanytojai tikėjosi, kad šis jų projektas leis iš tautinių valstybių daryti korporacijų imperiją. Jie planavo atvesti žmoniją į žiaurią užmaskuotų vergų antiutopiją, kurie valdomi Google algoritmais. Tačiau JAV Techaso valstija pakeitė šį scenarijų. Šia valstija pasekė Misisipė, Ajova, Montana, Šiaurės Dakotos valstijos. Šiandien čia jau verda įprastas gyvenimas be antsnukių ir laisvės apribojimo (žiūr.nuotrauką).



Misisipės valstija nusiėmė antsnūkius

Rusijos federacijos sudėtyje esanti Čečėnija irgi pilnai išsivadavo iš kaukių ir žmonių įkalinimo. Sunku įsivaizduoti jėgą, galinčią išdidiems džigitams pakirpti sparnus. Maskva, iš JAV valdoma tarptautinio finansinio kapitalo, to nepajėgė padaryti, todėl nusileido. Neliko antsnukių, neliko ir plandemijos. Čečėnai laisvi. 



Daily Express parašė, kad nesėkminga ES vakcinacijos kompanija gali priversti jos narius susimąstyti dėl išėjimo iš bloko. Austrija ir Danija pranešė, kad vykdys savo vakcinavimo programą, nepasikliaus ES. Tai, Daily Express nuomone, gali būti požymiu žlugimo vienybės ES bloke.

Austrijos kancleris Sebastian Kurtz pasakė, kad bendradarbiaus su Izraeliu. Jis sukritikavo ES vaistų agentūrą dėl lėto darbo. Danijos premjerė Mette Frederiksen savo ruožtu pareiškė, kad jau pateikė paraišką vakcinų importui iš Izraelio. Tai skatina ES skylimą. Danijoje yra keliamas klausimas apie šalies pasitraukimą iš ES. Prasiskolinusias šalis, kaip Italiją, likti ES laiko „siekis gauti savo dalį vokiečių pinigų“, rašo Daily Exress.

Vengrija ir Slovakija, nesulaukusios ES žadėtos paramos, savo šalyse naudoja rusišką vakciną Sputnik V. Ši vakcina naudojama 45 pasaulio šalių.

Briuselis ne tik kad nevykdo savo įsipareigojimų aprūpinti ES nares vakcinomis, bet į rinką tiekia žmonių sveikatai pavojingą AstraZeneca vakciną. Po Austrijos medicinos personalo skiepijimo Astra Zeneca vakcina, Austrijos advokatai pareikalavo uždrausti naudoti AstraZeneca vakciną.

Šio reikalavimo priežastimis yra kylantys pašaliniai efektai ir netiesioginė žala, kas gyventojams kelia grėsmę. Viena medicinos sesuo Austrijoje mirė dėl kraujo krešėjimo sutrikimo ir viena buvo reanimuojama po plaučių embolijos. Dar viena komplikacija po vakcinacijos buvo pas medicinos seserį iš Graco.

Advoktai pažymi, kad balansas tarp rizikos ir galimos naudos yra neigiamas. Nurodoma, kad nors bandoma neigti vakcinacijos įtaką sveikatos sutrikimams, tačiau dar preiš jai prasidedant mokslininkai perspėjo apie gyvybei pavojingus pašalinius efektus, o būtent, kraujo krešėjimą po skiepų nuo koronaviruso. AstraZeneca vakcinos klinikiniai tyrimai vyks iki 2024 metų. Leidimas vakcinuoti buvo apspręstas pandemijos. Šiuo metu neįmanoma atmesti pašalinių efektų ir netiesioginių pažeidimų galimybės, todėl prieš skiepijant būtina ištirti kraujo krešėjimo lygį, kad laiku pastebėti bet kokį pakitimą ir turėti galimybę gydyti. Šia partija paskiepytieji turi būti stebimi.



Advokatai pareikalavo sustabdyti vakcinaciją AstraZeneca iki to laiko, kol nebus gautos tolimesnės išvados. Advokatai kviečia palaikyti su jais tiesioginius ryšius per portalą www.afa-zone.at.





Šimonytei AstraZenca vakcina yra saugi, bet pati ja skiepytis nenori

Neadekvati premjerė pabrėžia, kad „AstraZeneca“ vakcina nuo COVID-19 yra saugi. Ji nurodė, kad buvo nuspręsta sustabdyti vakcinaciją tik viena „AstraZenica“ vakcinos partija.

Šiandien LRT pranešė, kad kai kurie seimo nariai paragino kolegas įrodyti AstraZenecos vakcinos patikimumu ir visiems pasiskiepyti, taip būtų išvengta neefektyvaus nuotolinio seimo darbo ir gyventojams būtų įrodyta, kad nereikia bijoti skiepytis. Šis siūlymas, tačiau, nesulaukė nei premjerės Šinonytės, nei skandalingosios seimo pirmininkės Viktorijos Čmilytės-Nielsen pritarimo.

Komentarai, kaip žmonės sako, čia nereikalingi.



Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą