2021-03-24

Vakcinavimo pasai nepadarys mus saugesniais

 


Profesorius, akademikas, aukščiausios kvalifikacijos chirurgas Vladislavas Šafalinovas mano, kad „kovidiniai pasai“ - bloga idėja. Apie tai jis kalbėjo visuomeninėje „apskrito stalo“ tarptautinėje konferencijoje „Infodemija – masinio poveikio ginklas“. Renginio organizatorė aktorė Marija Šukšina.*



https://youtu.be/oAwycOPnVmw

Konferencijos video buvo pašalintas, todėl aš mėginsiu jį pakeisti naujai pasirodančiais siužetais:

https://www.youtu.be/zaqmBLnO2xM

Atskiros dalys žiūr. čia, čia, čia, čia, čia.

Apie kovidinius pasus profesorius konferencijoje pasakė: „Juridiniu požiūriu tai kliedesiai, nes tai pažeidimas įstatymo, smūgis konstitucinei santvarkai. Medicinos požiūriu tai irgi kliedesiai. Žmonės suserga infekcija po du-tris kartus. Išduoti kovid-pasą – ne garantija, kad žmogus po to nesusirgs“.



Jo žodžiais, daugelis žmonių nori skiepytis, kad jiems nustotų taikyti apribojimus. O realybėje pasirodo, kad jie ir toliau privalės mautis kaukę, nes, kaip paaiškėjo, jie gali apkrėsti kitus ir dar kartą susirgti.

„Tuomet kovidinis pasas bendrai praranda bet kokią prasmę“- pasakė profesorius V.Šafalinovas.

„Tai gyventojų segregacija pagal požymį „pasiskiepijo – nepasiskiepijo“. Todėl, kad tai akivaizdžiai pažeis teises tų žmonių, kurie nėra paskiepyti. Dėl pačių įvairiausių priežasčių... Liko tik prisiminti žydų getus ir dar geltonos spalvos „Dovydo žvaigždę“. Ir numerį išduoti. Valdžioje yra atsitiktiniai žmonės, mano nuomone“, - pasakė mokslininkas.

Apie tai, kad kovidiniai pasai yra beprasmiai, dar prieš mėnesį kalbėjusi EK pirmininkė Ursula fon der Layen. Tai buvo melas, nes vakcinavimo pasai ES buvo numanyti dar2018 metais, o ponia tiesiog „pamiršo“ apie tai. Dabar ji tvirtina, kad vakcinavimo pasai reikalingi.

http://lebionka.blogspot.com/2021/03/blog-post_23.html

*Nepageidauju, kad mano publikacijas skaitytų asocialūs 15 min.lt ir Delfi.lt darbuotojai, kurie ignoruoja karantino reikalavimus ir LR įstatymus.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą