2021-03-16

Prasidėjo antri genocido metai

 


2019 metų kovo 13 dieną ES paskelbė apie COVID-19 pandemiją. Lietuvoje šita Tautos genocido „pandemija“ prasidėjo kovo 16 d. Tuomet, kai buvo paskelbtas karantinas, nebuvo nei vieno sergančio COVID-19. 

Įsimintina, kad Pasaulio bankas (PB) apie pandemiją pranešė kovo 3 d., o Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) kovo 11 d. PB anonsavo ir pandemijos pabaigą:  2025 metų kovo 31 d.!!! Manoma, kad paskelbimas pandemijos buvo nesinchroniškas, nes jai pasipriešino PSO vyriausias epidemiologas Peter Salama, kuris neaiškiomis aplinkybėmis mirė.


Prabėgus metams mes supratome, kad PSO yra prie JTO įkurta tarptautinė nusikaltėlių organizaciją, kuri, finansuojama tarptautinio finansinio kapitalo (PSO biudžetas, formuojamas iš šalių narių įnašų, 2020-21 m. jie siekė apie 1 milijardą dolerių ir 4,8 milijardų dolerių privačių aukų. Pagrindinis aukotojas – Bilo ir Melindos Geitsų fondas) vykdo žmonių skaičiaus mažinimo planetoje programą.

„Great Reset“ kartelis planetos gyventojų genocidą vykdo naikindamas pragyvenimo šaltinius, naikindamas žmonių konstitucines teises, įkalindamas, žalodamas sveikatą kaukėmis ir judėjimo varžymu, debilizuodamas jaunąją kartą nuotoliniu „mokymu“ ir t.t.



Pandemijos begalinio tęsimo priemone tapo tam netinkami melagingi PGR testai, o tiesioginiu žudymo įrankiu – neištirtos vakcinos, kurios vietoj 10-12 metus  paprastai trunkančių jų tyrimų, buvo testuotos  vos 2 mėnesius. Šiandien apie tai kalba AstraZeneca skandalas, apėmęs dešimtis valstybių, net pačią Švediją, kur gaminamas šis kraujo krešėjimą sukeliantis preparatas. Ji irgi stabdo AstraZeneca vakcinos naudojimą. Prieš kurį laiką pasirodė pranešimas apie hakerių ataką, kurios metu buvo gautas Europos Komisijos susirašinėjimas su vakcinų gamintojais. Jame Briuselis reiškė pretenzijos gamintojams dėl nekokybiškų vakcinų partijų. Tai parodė atlikti tyrimai. Medžiaga apie šį skandalą nedelsiant imta šalinti iš interneto.

Reikia priminti, kad prieš pradedant vakcinavimą, nei viena ES aprobuota vakcina nebuvo tinkamai ištirta. Pvz., nebuvo žinoma, kaip jos veikia antikūnų priklausomo infekcijos sustiprinimo atveju (angl. antibody-dependent enhancement, ADE).

Džonas Magufuli

Manoma, kad du Afrikos šalių prezidentai - Džonas Magufuli, Tanzanijos prezidentas, ir Pjeras Nkurunziza, Burundžio prezidentas, atsisakę PSO karantino, buvo nužudyti. Prieš Aleksandrą Lukošenką, atsisakiusį karantinuoti šalį buvo surengtas valstybės perversmas. Tas pats, tikriausiai, laukia ir Tadžikistano vadovo E.Rachmono, kuris nebuvo įvedęs karantino, bet gavo finansinę paramą iš Rusijos ir laukia 80 mln. eurų paramos iš ES.

Prof. V.Katasonovas apie pandemiją kalba be užuolankų: „Jie valo planeta nuo žmonių“ (žiūr.video).



PSO vadovu jie padarė žmogų, galimai savo gimtojoje Etiopijoje vykdžiusį genocidą

PSO vadovas buvo apkaltintas Genocidu. The Times praėjusių metų pabaigoje pranešė, kad amerikiečių ekonomistas Deividas Steinmanas pateikė Tarptautiniam kriminaliniam teismui skundą prieš Tedros Adhanom Ghebreyesus, kad šis dalyvavo 2013-2016 metais vykdant genocidą.

Tedros Adhanom Ghebreyesus vadovauja PSO nuo 2017 metų. 2005-2012 metais jis vadovavo Etiopijos sveikatos ministerijai, o po to iki 2016 metų jis buvo užsienio reikalų ministru ir yra yra vienas iš trijų valdininkų, kontroliavusių šalies saugumo pajėgas. Deividas Steinmanas buvo JAV Nacionalinio saugumo tarybos konsultantu ir 27 metus yra Etiopijos demokratinio judėjimo užsienio patarėjas. Daktaro Ghebreyesus veikla, jo žodžiais, „apima žmogžudystes, neteisėtus sulaikymus ir etiopų kankinimus“. Jis dar kaltina dabartinį PSO vadovą „opozicijos kandidatų ir šalininkų bauginimu“. Be to Ghebreyesus kontroliavo „žudymus, sunkius kūno žalojimus ir psichinį žalojimą atstovų tautų amhara, konso ir somali, su tikslu sunaikinti šias tautas pilnai arba dalinai“.

Tuo metu Tedros Adhanom Ghebreyesus vadovavo URM. Etiopijos režimą pareiškėjas charakterizuoja „didelio masto ir sistematiškais nusikaltimais prieš žmoniškumą, vykdytą jo pavaldinių“.

Nuorodos:

https://lebionka.blogspot.com/2020/11/pasaulio-bankas-apie-pandemija-pranese.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/01/mozes-vaikai-ivede-globalia-cenzura.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/02/sam-melagiai-sugalvojo-nauja.html

https://youtu.be/4GJCzQgkhkw

https://ria.ru/20210316/vaktsina-1601439718.html?in=t

http://lebionka.blogspot.com/2021/03/il-giornale-reakcija-i-covid-19.html

http://lebionka.blogspot.com/2021/03/tanzanijos-prezidentas-dzonas-magufuli.html

https://www.kommersant.ru/doc/4322778

https://www.kommersant.ru/doc/4614700


Tęsinys:

http://lebionka.blogspot.com/2021/03/prasidejo-antri-genocido-metai-2d.html




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą