2021-03-30

Vokietija, Italija, Lietuva: savo kurortuose ilsėtis neleidžiama, tik Kanarų salose, kad atvežti viruso mutantų?

 

Močiutė pasidaro Covid testą ir skrenda pas anūkus į užsienį, į užsienio kurortus, o Lietuvoje ši senelė negali nuvykti į kitą miestą. Kodėl? Vakar LNK žinių laidoje Visuomenės sveikatos departamento direktorius nepaaiškino šios situacijos.

Pasirodo, tai ne tik lietuviškų PIŠ-idiotų išradimas, lai nesisavina išradimo patento, tai išrado Briuselio idiotai ir įdiegė visoje ES. Mūsų gi PIŠ tik daro tai, ką jai įsako.


Die Welt rašo, kad moksleiviams uždraus išleistuvių balių, bet senelius išleidžia į Maljorką.

Jaunuoliams nepadės net vakcinavimo pasas. „Jeigu jūs galvojate, kad ES grąžins žmonėms laisvę su Žaliuoju vakcinavimo pasu Izraelio pavyzdžiu, tai neįtikėtina, - rašo die Welt. Autoriaus nuomone, seneliai sudaro didžiąją elektorato dalį rinkimuose, kurie Vokietijoje vyks šį rudenį, todėl valdžia jiems leidžia pasimėgauti saulute prieš rinkimus.



„Pandemija, tenka apgailestauti, parodo, kokia yra primityvi politika“, - rašomas die Welt. Valdžiai net nesvarbu, kad Maljorkoje plinta Braziliška viruso mutacija.


Italų dienraštis Il Giornale rašo, kad 2021 metų velykos, kai suvaržytos kelionės tarp šalies regionų, suteikia vienintelį šansą atostogoms: „nusigauti iki oro uosto, kad išvykti atostogų.“

Tuo tarpu Italijos kurortai tušti dėl draudimų. Viešbučių tinklo Federalberghi direktorius Bernabò Bocca stebisi, „kaip galima leisti vykti į užsienį, kai draudžiama judėti Italijoje“, „kas jau vyksta kelis mėnesius“.

Direktorius pažymi, kad tuo metu, kai 85% iš Italijos viešbučių yra tušti, italai išleidžiami poilsiauti į Kanarų salas, bet jiems uždrausta vykti į kurortus Italijoje. Šeštadienį ir sekmadienį jis gavo šimtus telefonų skambučių nepatenkintų klientų, kuriems draudžiama atvykti.

Lietuvos kurortai vėl tušti, o Lietuviai skrenda į Kanarų salas. Tai vyksta ne todėl, kad bijoma coronaviruso, o tam, kad būtų atvežta kuo daugiau SARS-CoV-2 mutantų, prieš kurias reikės kurti naujas vakcinas. Vėl liesis milijardai skolintų pinigų, o mes su antsnukiais snarglinėsimės uždaryti.

Ar jūs turite kitą šios beprotybės paaiškinimą?


Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą