2022-12-19

Apvogti lietuviški vargdieniai


Kaip čia yra, kad infliacija Ukrainoje, kur vyksta karas, ir Lietuvoje, kur karas nevyksta, yra tokia pati - 24 procentai? O gal aš klystu, gal karas vyksta ir Lietuvoje? 

Apsidairykime, karas vyksta! Kautynės aršios! Šetonas ir jo tarnai deda titaniškas pastangas, kad sunaikinti Lietuvos valstybę, lietuvių kalbą, užversti šalį narkotikais, žaloti vaikams ir jaunimui psichiką su lytinių iškrypimų propaganda, juos verčiant belyčiais bepročiais, betaučiais kosmopolitais. Velnio tarnai, užgrobę valdžią, stengiasi mus visus paversti ubagais, o infliacija yra tik įrankis šetono rankose, efektyvus įrankis, kad mus sunaikinti materialiai.


Ar pamenate, kai vasaros pradžioje pasigirdo balsai apie vienkartines išmokas, kad kompensuoti žmonėms, bent jau skurdžiausiai gyvenantiems, infliacijos suryjamas realias pajamas?

Koks kylo triukšmas, kurį kėlė komercinių bankų velniai (ekspertai). Jie choru įtikinėjo, kad tai dar labiau padidins infliaciją. Keista, bet 70000 ukrainiečių ir kelios dešimtys tūkstančių kitokių atbėgėlių, infliacijos nedidina? Infliaciją didiną tik lietuviai!

Dar viena pasaka: „maža Lietuvos rinka!“ Gal pasienyje su Lenkija ir Latvija atsirado muitinės, o gal nėra Lietuvą okupavę „skandinavų bankai“?

Pagrindinė LB banko funkcija – reguliuoti infliaciją. Tai ką gi veikia šimtai čia dirbančių ir mūsų išlaikomų balvonų?

Vienas šėtonas, prieš kurį laiką, surinko milijoną eurų bepiločiam lėktuvui, kad žudyti kaimynus. Vakar LRT rinko valdžios nuskurdintų ubagų „maltiečių sriubai“ (kad iš ubagų labiau pasityčioti Lietuvą valdantys velniai ubagus ėmė vadinti „senjorais“). Pririnko viso 150000 eurų. Sakė, kad maitina 2800 badaujančių neįgalių senelių. Dar šioje laidoje buvo kalbama apie pensijas, kurios nesiekia net 300 eurų ir kurių vos pakanka tūlam seneliui tik vaistams, maistui nelieka. 

Priminsiu, kad daugelyje finansiškai bankrutavusių pietinių ES valstybių, smailialiežuvių dar vadintų PIGS, pvz. Italijoje, minimali (!) pensija yra apie 1000 eurų! O kainos tokios pat, būsto kainos net mažesnės!

 


Stoviu aš prie Vileišio gatvės besmegenio ir galvoju: 

- Kuris iš mūsų labiau apvogtas? Pas besmegenį pavogė batus, o iš manęs sorošiniai-švabiniai velniai vagia Tėvynę, ateitį, pavertė ubagu! 

 

https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/2000249348/labdaros-ir-paramos-renginys-maltieciu-sriuba

https://www.ilgiornale.it/news/interni/pensioni-minime-mille-euro-meloni-tocca-lei-guidare-2096845.html

 






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą