2022-12-08

JAV prokurorai tiria koronės tironiją, iš kurios kyšo ir Fauci ausys

 


JAV portale LifeSiteNews rašoma, kad Luizianos generalinis prokuroras Jeffas Landry kartu su Misūrio generaliniu prokuroru Ericu Schmittu yra padavę į teismą daugybę federalinės vyriausybės pareigūnų dėl bendradarbiavimo su "Big Tech" siekiant slopinti kalbą internete, įskaitant oficialios vyriausybės pozicijos dėl kaukių, vakcinų ir kitos COVID politikos kritiką.

Buvusio vyriausio JAV epidemiologo dr. Anthony Fauci parodymai federalinėje byloje, kurioje JAV vyriausybės pareigūnai kaltinami sąmokslu su didžiosiomis technologijų bendrovėmis cenzūruojant kalbą, "patvirtino", kad "socialinės žiniasklaidos bendrovės nori kontroliuoti ne tik tai, ką galvojate, bet ypač tai, ką sakote" - antradienį sakė Luizianos generalinis prokuroras Jeffas Landry.


Generaliniai prokurorai antradienį paskelbė Fauci parodymų rezultatus, kuriuose jis 174 kartus pasakė "neprisimenu", teigiama Landry ir Schmitto pranešime spaudai. Pranešime spaudai taip pat atskleista, kad Fauci dukra iki praėjusių metų dirbo "Twitter" programinės įrangos inžiniere.

Fauci liudijo, kad jis niekada asmeniškai nesikreipė į socialinės žiniasklaidos bendrovę prašydamas pašalinti turinį. Tačiau, remiantis ieškinio proceso metu gauta informacija, Fauci ir "Facebook" vadovas Markas Zuckerbergas 2020 m. turėjo 13 pokalbių. Jis taip pat liudijo, kad žinojo apie "žodžio laisvės sąvoką".

"Ar manote, kad reikėtų imtis priemonių dezinformacijos ir dezinformacijos sklaidai pažaboti?" - advokatas paklausė Fauci.

"Žinote, tai ne mano sritis. Labai gerai žinau žodžio laisvės sąvoką. Jos ribojimo sritis yra ne mano kompetencijos sritis", - atsakė Fauci. "Tai teisiniai ir kiti dalykai. Ir aš tikrai neturiu jokios nuomonės šiuo klausimu".

Ir Landry, ir Schmitt teigė, kad stenogramoje atskleidžiama daugiau detalių apie "COVID tironiją".

"Misūris ir Luiziana pirmauja atskleidžiant, kaip federalinė vyriausybė ir Bideno administracija dirbo su socialine žiniasklaida, kad cenzūruotų kalbą. Per mūsų parodymus su daktaru Fauci paaiškėjo, kad kai daktaras Fauci kalba, socialinė žiniasklaida cenzūruoja", - sakė generalinis prokuroras Schmittas. "Raginu visus perskaityti parodymų stenogramą ir pamatyti, kaip tiksliai veikia daktaras Faučis ir kaip gimė COVID tironija, kuri sugriovė žmonių gyvenimus ir sunaikino verslą."

"Naujausi Fauci parodymai tik patvirtino tai, ką jau žinojome: federaliniai biurokratai, susitarę su socialinės žiniasklaidos bendrovėmis, nori kontroliuoti ne tik tai, ką galvojate, bet ypač tai, ką sakote", - sakė Landry. "Per visą žmonijos istoriją tai nebuvo taip akivaizdu, kaip per COVID-19 krizę, kai prieš Amerikos visuomenę buvo naudojama socialinės inžinerijos taktika, siekiant ne apriboti jūsų sąlytį su virusu, bet apriboti jūsų sąlytį su informacija, kuri neatitiko vyriausybės sankcionuoto naratyvo."



Twitter Embed

"2020 m. vasarį Fauci išsiuntė kolegei elektroninį laišką, kuriame nurodė jai nedėvėti kaukės keliaujant. Vos po poros mėnesių jis pasisakė už visuotinį kaukės privalomumą", - pažymėjo Schmittas socialiniame tinkle "Twitter", į kurio temą buvo įtraukti svarbiausi parodymų fragmentai.

"Vienas iš Fauci pavaduotojų 2020 m. vasarį prisijungė prie PSO delegacijos, vykusios į Kiniją, ir po pokalbio su Fauci buvo sužavėtas, kaip kinai "tvarkosi su izoliavimu, kontaktų atsekamumu, įrenginių, skirtų rūpintis žmonėmis, statyba", - rašė Schmitt.

Kaip liudijo Fauci, griežto izoliavimo idėja kilo dėl to, kaip, jo nuomone, Kinija tvarkėsi su COVID protrūkiu.

Tarp kitų nušalintų Bideno administracijos pareigūnų yra buvusi spaudos sekretorė Džen Psaki (Jen Psaki).


P.S. O kur Lietuvos prokurorai, kurie primins mums apie lietuviškus faučius, kurie finansavo delfius,  min. ir kitą "purvasklaidą", terorizavusią su savo melagingais "faktų tikrinimais" nepriklausomą žiniasklaidą. Ne kartą buvau ir aš šitų švonderių apdergtas, nepaisant to, kad esu biomedicinos daktaras, o jie - elementariausi analfabetai, neturintys jokios mokslinės kvalifikacijos, niekada praktiškai nedirbę nei su mRNR, nei genetinės inžinerijos srityje.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą