2022-12-12

Religinių bendruomenių priešprieša Ukrainoje ir Rusijoje (video)


Spalio pabaigoje Rusijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas, Federalinės saugumo tarnybos generolas leitenantas Aleksejus Pavlovas dienraštyje "Argumenty i Fakty" paskelbė straipsnį "Kas verdama "raganos katile". Ukrainoje stiprėja neopagoniški kultai". Generolas greta kitų sektų paminėjo ir žydų chasidų sektą "Chabad Liubavič", kuri turi labai glaudžius santykius su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu. Jos vadovas Rusijoje Berl Lazaras, kaip rašė Izraelio spauda, su Purtinu rytais geria arbatą ir užsikandžiauja macais. 


Žodžiu, skandalas buvo didžiulis, o Rusijos Saugumo Tarybos pirmininkas Nikolajus Patruševas viešai teisinosi prieš Rusijos žydų bendruomenę už pavaldinio išsišokimą. 

Nors prabėgo mėnuo, skandalas Rusijoje netyla. Apie tai savo video pasakoja Charkovo gyventojas, žinomas Ukrainoje ir Rusijoje publicistas Eduardas Hodos.

Video:

https://hodos-video.com/videoarkhiv/videomaterialy-soratnikov-i-spodvizhnikov/krovavye-igry-evr(op)eiskikh-detei-materialy-k-slavyanskomu-tribunalu/

P.S. Nesu dvasiškis ir neturiu reikiamo pasirengimo, todėl negaliu objektyviai komentuoti  autoriaus pateikiamos video medžiagos. Priminsiu tik ukrainiečių liaudies išmintį: "Kuomet ponai mušasi, pas cholopus kuodai traška" (Як пани бьються-у холопів чуби тріщать !).


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą