2022-12-05

Australijos gydytojas galimai atrado lustus koronės marmaluose

 

"Australijos gydytojas nustatė, kad "Pfizer" vakcinos turinyje susidaro lustai, "savaime susiformuojančios" struktūros" - skelbia straipsnis portale "Life site news". 

Dr. Davidas Nixonas pažymėjo, kad "lustai", kurie, atrodo, susitelkę aplink "vielos" struktūras, yra "protingo dizaino" rezultatas.

Australijos gydytojas paviešino mikroskopinius neatpažintų objektų, kurie, atrodo, "savaime susidaro" iš "Pfizer" COVID injekcijos turinio, vaizdus.







Šeimos gydytojas daktaras Deividas Niksonas (David Nixon) neseniai pasidalijo tamsaus lauko mikroskopijos nuotraukomis "susirūpinimą keliančių" struktūrų, kurios laikui bėgant atsirado "Pfizer" injekciniame skystyje ir kurios, atrodo, yra "protingo dizaino" produktas, sekmadienio Tarptautinio nusikaltimų tyrimo komiteto (International Crimes Investigative Committee, ICIC) epizode, kurį kartu vedė grupės įkūrėjas daktaras Reineris Fuellmichas (Reiner Fuellmich) ir buvęs "Pfizer" vadovas daktaras Maiklas Yeadonas (Michael Yeadon).


Niksonas parodė, kaip dėžutės formos tamsios struktūros, savo forma panašios į kristalus, bet su "vidinėmis struktūromis, kurios, atrodo, skiriasi nuo... natūraliai atsirandančio kristalo", atsirado skaidrės turinio džemperio pakraščiuose po to, kai jis paliko jį per naktį.

Stebėtina, kad, pasak Niksono, kristalinių struktūrų susidarymas, pasirodo, priklausė nuo elektromagnetinių dažnių (EML) poveikio. Kai jis įdėjo objektinį stikliuką "į faradėjaus maišelį", blokuojantį EMP, kurie, pasak jo, sklinda iš jo belaidžio maršrutizatoriaus, jis pamatė tik juodus, apvalius "taškus".

Tačiau kai jis "neekranavo svetainės", kitą rytą "pasirodydavo tik kampuoti, į kristalus panašūs dariniai".

Aptardamas Niksono išvadas, daktaras Yeadonas patarė, kad reikia atlikti tolesnius eksperimentus, siekiant nustatyti, ar iš tiesų struktūrų formavimuisi įtakos turėjo elektromagnetiniai laukai, o ne kiti kintamieji, tokie kaip "temperatūra ar oro srovės".

Buvo gauta ir kitų pranešimų, kad EML turi įtakos struktūrų formavimuisi COVID žvakutėse. Ekvadore gyvenantis elektrotechnikos inžinierius Matas Teiloras (Matt Taylor) laidoje "Stew Peters" liudijo, kad ant mikroskopo stiklelio užlašinęs lašelį COVID Jab ir padėjęs jį ant interneto maršrutizatoriaus, jis pastebėjo, kaip savaime susidarė, jo manymu, "panašios į integrinius grandynus".

https://www.lifesitenews.com/news/australian-doctor-finds-chips-self-assembling-structures-forming-in-pfizer-vaccine-contents/?utm_source=top_news&utm_campaign=usa


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą