2017-11-25

Pasitraukė vyriausybės kanclerė Dargužaitė, o ko laukia jos šefas Skvernelis?


Saulius Skvernelis-niekam tikęs vyriausybės vadovas. Apie tai kalba plonėjančios mūsų pinigės, augančios kainos, Lietuvos žmonių skurdas, didėjantis srautas piliečių, bėgančių į užsienį, chaosas sveikatos, švietimo ir socialinės rūpybos sistemose. Valstybės valdymas įgauna parodijos formą, kai Ūkio ministru skiriamas tik ką studijas baigęs neapsiplunksnavęs 27 metų berniokas. Komedija!



Orios” senatvės standartu Lietuvos valstybėje tapo lėkštė maltiečių sriubos, o „laimingos“ vaikystės etalonu - supelijusios kruopos ir supermarketų atliekos iš „Maisto banko“, kuris suaukotus žmonių pinigus švaisto ne maisto pirkimui, o transporto priemonių įsigijimui.

Valdančiojį Karbauskio „arbūzo koalicija“ (kur iš išorės žali, o viduje raudoni), patupdžiusi nekompetetingą Skvernelį į premjero postą, per vienerius metus sugebėjo atskleisti savo vergvaldišką žemvaldžių-žemgrobių esmę, priešišką didžiosios lietuvių tautos dalies interesams. Apie tai kalba šių žmonių nepopuliarumas, nuolatiniai skandalai dėl jų veiklos ir elgesio.

Ką gero gali mūsų tautai duoti tokia valdžia, kuriai stebint griūna valstybės simboliai, o valstybėje įsigalėjo baltofobai, pajėgiantys uždrausti visuomenei sostinėje statyti paminklą Vyčiui, Basanavičiui, tyčiotis iš Laisvės laisvės statulos Kaune, tyčiotis iš mūsų tautos didvyrių.

Šita valdžia net nesugeba pamatyti, kas vyksta Lietuvos sostinėje, kuri nekompetetingo ir nesugebančio tvarkytis mero yra tiesiog baigiama naikinti. Iš vieno žaliausių Europos miestų Vilnius virsta „sutankintu“ pastatų-antkapių savartynų, kuriame nebėra baseinų, stadionų, aikštelių vaikams.

Neįvykusios S.Skvernelio vyriausybės kanclerė Milda Dargužaitė jau išnešė savo priplėkusį kvapą iš vyriausybės rūmų, o ko laukia jos tiesioginis viršininkas? Kodėl jis nepadaro visiems Lietuvos žmonėms Kalėdinės dovanos?  


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą