2017-11-07

Sorošo investicinio fondo top menedžeris Howard Rubin - sadistas, kuris kankino, mušė ir prievartavo moteris slaptame bute


Trys modeliai iš Floridos (JAV) pateikė kolektyvinį $27 ieškinį prieš Džordžo Sorošo top menedžerį Howard Rubin (62). Pas Sorošą jis dirbo 2008-2015 metais.

Rubin ar jo darbuotojai per socialinius tinklus kontaktuodavo su šiomis moterimis ir siūlydavo „tūkstančius dolerių“ už vizitą į slaptą viešnamį, kuris buvo įrengtas Manheteno penthause. Prieš tai moterys buvo vedžiojamos į brangius barus, maloniai bendravo, o tada sadistas vesdavo jas į slaptą butą, kur vykdavo jų kankinimas ir prievartavimas.

Pirmiausiai Rubim aukas apsvaigindavo narkotikais, puldavo, žiauriai sumušdavo, kankindavo elektrošoku, kai kada iki sąmonės netekimo. Pas vieną iš aukų net plyšo krūties implantas. Po to prievartaudavo iškrypėliškais būdais. Už seansus jis sumokėjo iki 5000 dolerių ir kompensuodavo gydymo išlaidas.

Viena auka pažymėjo, kad jis murmėjo panosėje: „O dabar aš tave išprievartausiu, kaip kažkada išprievartavau savo dukterį“.


Šaltiniai:








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą