2017-11-02

Skandalas Vokietijoje dėl paviešinto įrašo, pasakojančio, kad Vokietijos policijos akademija ruošia imigrantus musulmonus, potencialius valstybės priešus


Vyresnės kartos lietuviai, tarnavę sovietinėje kariuomenėje, prisimena, kokie bukapročiai būdavo kareiviai musulmonai, mobilizuoti iš Vidurinės Azijos respublikų, kiek su jais būdavę problemų! Tai dabar turi progos ant savo kailio pajausti Berlyno policijos akademijos kursantai ir instruktoriai.



Vokietijoje į viešumą pateko audio įrašas, kuriame Berlyno policijos akademijos instruktorius pasakojo apie problemas su kursantais imigrantai: apie pavogtus daiktus, grasinimus kitiems kursantams. Instruktorius juos pavadino „priešais mūsų eilėse.“

Nenustatytas policijos instruktorius skundėsi, kad daugumas kursantų, turinčių imigracinę kilmę, yra turkai ir arabai, jie atsisako mokytis, rašyti vokiečių kalba.

Die Welt straipsnyje „Der Feind in unseren Reihen“ (Priešas mūsų gretose) rašoma, kad instruktorius pasakė: „aš niekada nepatyriau nieko panašaus, klasė atrodė kaip kiaulidė, pusė arabai ir turkai, įžūlūs, kaip motininės kiaulės. Kvailiai. Negali suformuluoti minties. Du ar tris kartus mane galėjo sumušti, nes jie tik trukdė ir tiesiog miegojo. Vokiečių kolegos pasakė, kad jiems grėsė prievarta“.

Instruktorius dar pasakė, kad jis buvo „tiek sukrėstas“ ir mano, kad jei tie žmonės nebus išmesti, jie sunaikins viską.

Instruktoriaus žodžiais, Berlyno policijos ateitis atrodo pavojuje. Jis tvirtina, kad policija su imigrantais bus „antrarūšė policija, kuri tik kenks“.

„Tai ne kolegos, tai priešai. Tai priešai mūsų eilėse ir aš niekada nejaučiau tiek priešiškumo šioje klasėje“, - pasakė jis.

Šaltiniai informuoja, kad problemos su migrantai akademijoje nėra naujos. Šaltinis pasakė, kad turkai, arabai ir afganai nerodo pagarbos, piktinasi, kad policijoje tarnauja moterys ir jos rengiasi, jų nuomone, nepakankamai konservatyviai budėjimo metu.

Dar viena problema yra tai, kad šitie žmonės susieti su musulmonų nusikaltėlių klanais, o jiems „šeima aukščiau už viską“.

Musulmonų gaujos pastebėtos verbuojančios prieglobsčio prašančius migrantus narkotikų prekybai, kitiems nusikaltimams, juos radikalizuoja. Tai ne naujiena Vokietijos policijai, kad į jų gretas patenka potencialūs teroristai. Praėjusiais metais Federalinė Konstitucijos gynimo žinyba (BfV) nustatė, kad teroristai ne tik verbuoja policijos karininkus, bet ir rengėsi susprogdinti policijos agentūros ofisą Kiolne.


Vokietijoje sionistinis A.Merkel režimas (A.Merkel yra apdovanota Bnai-Brith premija už 40 metų darbą Izraelio valstybei ir žydų tautai) yra uždraudęs viešinti problemas su „pabėgėliais“. Paviešinus audio įrašą, kritiškai vertinantį padėtį Vokietijos policijoje, kilo didelis triukšmas vokiečių tautos naikintojų gretose, kurių didžiausi priešai yra ne islamo teroristai, o patriotai vokiečiai.

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą