2017-11-22

Pabėgėliai Europoje destabilizuoja politinę padėtį ir drastiškai didina nusikalstamumą. Kriminogeninė padėtis Berlyne ir Švedijoje


Politinės krizės priežastimi Vokietijoje tapo kanclerės A.Merkel „pabėgėlių“ politika, vokiečių nenoras gyventi su „atidarytomis durimis“ viso pasaulio dykaduoniams ir teroristams.



„Imigracija supriešino net vokiečius. Lenkijoje būtų dar blogiau“, sako mūsų kaimynai, kurie iš viso neįsileidžia „pabėgėlių“ iš Azijos ir Afrikos. 

wPolytice rašoma: „Vokietijos situacija rodo, kokias rimtas pasekmes sukelia platus sienų atvėrimas ir etninės visuomenės rekonstrukcija. Imigracija veikia visas gyvenimo sritis, keičia realybę net ten, kur nėra laukiama. Ir kas svarbiausia aiškia suskaldo visuomenę. Kairieji reikalauja visuomenės nuolaidų, dešinieji gina „vietinių“ teises. Konfliktas auga.“

Berlyne stebina ypač didelis jaunų „pabėgėlių“ nusikalstamumas.

Berliner zeitung rašoma, kad nusikalstamumas šioje grupėje padvigubėjo: 2015 metais užfiksuoti 392 atvejai, o 2016 metais -817.

Kovos su nusikalstamumu komisijos šioje žemėje pirmininkas, valstybės sekretorius Christian Gaebler sako, kad tai „bauginančiai didelis skaičius“. Jis mano, kad atėjūnų nusikalstamumas sąlygotas „archaišku garbės supratimu“ ir „aukšta nusikalstamumo tolerancija jų visuomenėje“.

Padaugėjo „pabėgėlių“ jaunimo išpuolių Berlyno mokyklose: 2014 metais jų buvo 2061, o 2016-3377 atvejai.

Berlyne yra susiformavę 35 probleminiai rajonai, „pabėgėlių apgyvendinti priemiesčiai ir vietos netoli traukinių stočių: Hellersdorf Nord, Tiergarten Süd, Kurfürstendamm, Marzahn Nord, Hellersdorf Ost, Charlottenburg Nord ir der Alexanderplatz.


Švedijos probleminių zonų gyventojai bijo iš namų išeiti vakare ir naktį.

Nusikalstamumų profilaktikos nacionalinės tarybos (Brå) atlikti tyrimai parodė, kad probleminių miesto pakraščių gyventojai, kur gyvena daug imigrantų, tokių kaip Malme, bijo tamsiu paros metu būti apiplėšti ar nukentėti fiziškai. Taip mano 48 procentai Malme gyventojų. Istad mieste - 58 procentai. Analogiški rezultatai ir kituose Švedijos miestuose, rašoma Breitbart.

Malmėje pabėgėlių jaunimas buvo užpuolę gaisrinės mašinos ekipažą, kuris atvyko gesinti jų padegtus automobilius. Šiame mieste buvo užpulta ir greitosios pagalbos automobilio ekipažas, atvykęs pagal iškvietimą.

Užsienio pamokos nieko nemoko imbicilišką S.Skvernelio vyriausybę, kuri deda visas pastangas, kad į Lietuvą atvežti kuo daugiau jos priešų ir teroristų „pabėgėlių“, kurių „bėgimas“, pasibaigus konfliktui Sirijoje, yra globalistų apgaulė. Mano manymu, ši vyriausybė vykdo lietuvių tautos genocidą, pelnosi iš „pabėgėlių industrijos“, diskriminuoja lietuvius atėjūnų atžvilgiu, pažeidžia Lietuvos Konstituciją.  

Kviečiu pasirašyti peticiją „Už lygias Lietuvos piliečių teises su pabėgėliais“

Nuorodos:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą