2017-11-05

600 eurų stipendiją Putino propagandistei Vanagaitei turi mokėti ne Lietuva, o pats jos šeimininkas

Prieš kelias dienas buvo pranešta, kad Lietuvos ir jos didvyrių šmeižikė Rūta Vanagaitė prašo Lietuvos valstybės skirti jai dviejų metų trukmės ir 600 eurų per mėnesį dydžio stipendiją tolimesnio šmeižto prieš mūsų valstybę rašymui.

Visus šiuos metus Vanagaitė keliavo po Rusiją, Baltarusiją ir čia šmeižto-pamazgų srautą liejo ant mūsų valstybės. Tai atspindėta ir Youtube skelbiamuose video.



Taip dar niekas neapdergė mūsų tautos, kaip Vanagaitė (jos turnė video):

Vanagaitė - bendros antilietuviškos kompanijos dalis

Vanagaitės antilietuviškos šmeižto kompanijos tikslas – strateginis. Kremliaus žydų tautybės propagandistas Anatolijus Vasermanas prieš savaitę pasakė, kad Baltijos šalys bus laimingos tik būdamos Rusijoje. Jo nuomone, Baltijos valstybės bet kuriuo momentu gali įeiti į Rusijos sudėtį, jose pasikartojus „Katalonijos scenarijui.“


Ne be reikalo V.Putino globojamas Rusijos milijardierius Moše Kantor, po Sovietų Sąjungos sugriuvimo per trumpą laiką supirkęs didelę dalį Rusijos valstybinių pramonės įmonių ir tapęs milijardieriumi (kaip pasakojo Eduard Hodos, savų pinigų buvusioje TSRS niekas neturėjo, todėl jie buvo vežami iš užsienio ir dalinami gabesniems žydų verslininkams per sinagogas. Hodos papasakojo, kaip pats tai darė jo kuruojamoje Charkovo choralinėje sinagogoje) kuris nesenai trečiai kadencijai perrinktas Europos žydų kongreso pirmininku, stojo ginti šmeižikės Vanagaitės, nuo „nacionalistų antpuolių“.

Ar nederėtų Lietuvos ir jos didvyrių šmeižikei Rūtai Vanagaitei stipendijos prašyti pas savo darbdavius Rusijoje?

Nuotraukoje: Vladimiro Putino asmens anketos (Forma Nr.1P) nuotrauką, kurioje pabraukti duomenys apie Vladimiro Putino tėvus. Anketoje rašoma, kad jo tėvas yra rusas Putinas Vladimiras Spiridonovičius, o motina yra žydė Šalomova Marija Ivanovna.

Putino anketos šaltinis: http://www.3rm.info/main/67150-pochemu-rossiya-molchit-kogda-izrail-bombit-siriyu.html










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą