2017-11-22

Ar išėjusias pabėgioti lietuves nuo prievartautojų „pabėgėlių“ saugos Skvernelis su Kukuraičiu?


Breitbart informuoja, kad nuo šiol Švedijos mieste Oskarshamn bėgiojančias švedes saugos ginkluoti policininkai. Šio miesto policijos inspektorius Peter Karlsson pažymėjo, kad policijos programa skirta moterims, kurios bėgios sutemus. Karlsonas pakvietė prisijungti visas vakarais norinčias bėgioti miesto gyventojas.


Apklausos parodė, kad pusė Švedijos gyventojų bijo „pabėgėlių“ banditizmo ir vengia iš namų išeiti sutemus.

Spalio 9 d. vyks Lietuvos seimo Žmogaus teisių komitetas organizavo konferenciją „Pabėgėliai Šiaurės Europos ir Baltijos šalyse: pabėgėlių integracija savivaldybėse“, kurioje buvo aptarta pabėgėlių integracijos savivaldybėse geroji patirtis ir pristatyti naujausi prieglobsčio ir pabėgėlių integracijos politikos srities pakeitimai Šiaurės ir Baltijos šalyse.

Tai kokia patirtimi Vilniuje dalinosi Švedija? To mes nežinome, bet žinome, kad totalitarinio liberalizmo valdoma Švedija, visiškai degradavusi nuo okupantų -„pabėgėlių“. Švedijoje yra 61 No-go zona, čia dėl pavojaus gyvybei iš darbo bėga policininkai. Švedija yra pasaulio išprievartavimų lyderė.

Gali būti, kad Švedija lietuvius mokė, kaip slėpti „pabėgėlių“ nusikaltimus. Švedijoje yra kruopščiai slepiama, kad nusikaltėliai yra ne etniniai švedai, o čia vežami musulmonai okupantai iš Afrikos ir Azijos, kurie visuomenės klaidinimo tikslu yra melagingai vadinami „pabėgėliais“.

Švedų advokatė Elisabeth Fritz pralaužė Švedijos valdžios melo sieną. Ši narsi moteris teigia, kad dauguma prievartautojų, su kuriais jai teko dirbti, yra imigrantai. Ji pakvietė vyriausybę praskleisti šią vyriausybės sukurtą melo uždangą. Instagram advokatė Elisabeth Fritz parašė, kad daugėja išprievartavimų ir grupinių išprievartavimų kuriuos įvykdo atvykėliai, jie sudaro „daugumą įtariamųjų“.

Ji tvirtino, kad jos kolega susisiekė su Švedijos nacionaline nusikalstamumo profilaktikos taryba (Brå) ir norėjo ištirti migrantų nusikalstamumo statistiką. Brå jam pranešė, kad tokios statistikos nėra.

Elisabeth Fritz šią situaciją pakomentavo taip: „Jeigu mes norime vykdyti prevenciją ir nedelsiant nutraukti išprievartavimus, laikas sužinoti, kaip atrodo nusikaltėlis. Mes turime rimtai pažvelgti į šį klausimą ir išdrįsti paviešinti nusikaltėlių duomenis. Kaip kitaip galima kovoti su baisiais ir žiauriais visų aukų išprievartavimais. Tai nusikaltimas ir problema. Aš imuosi šio klausimo, nes tai nepriimtina“.

Musulmonų vežimas į Lietuvą yra nusikaltimas prieš mūsų tautą, o Skvernelio vyriausybė elgias, kaip bjauriausi Lietuvos okupantai.

Vilniuje, P.Vileišio gatvėje, prie Neries upės, yra statomas naujas policijos komisariato pastatas, o greta tiesiami dviračių ir pėsčiųjų takai. Gal tai daroma tam, kad būtų patogiau saugoti bėgiojančias Vilnietes nuo prievartautojų „pabėgėlių“?

Ir dar vienas klausimas: Karas Sirijoje šiandien pasibaigė, kada pasibaigs globalistų komedija su "pabėgėliais"?

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą