2017-11-07

Politinės partijos tampa socialiniais parazitais


Socialinė parazitologija –  nauja mokslo sritis Lietuvoje, tyrinėjanti parazitinius santykius Homo sapiens sociume. Skiriamos dvi pagrindinės Socialinės parazitologijos mokslo šakos: atskiros valstybės socialinė parazitologija ir transnacionalinė, tyrinėjanti transnacionalinį parazitizmą.



Politinės partijos, kaip socialiniai parazitai. Lietuvos narkotizacija.

Gal kai kurie seimo nariai yra idiotai, jei ėmė propaguoti narkotikus, stumti jų legalizavimo įstatymus, jais nori galutinai išnuodyti ir taip sparčiai nykstančią lietuvių tautą? Aršiausias narkotikų lobistas – Liberalų sąjūdis, labiausiai apsivogusi Seimo partija, dėl korupcijos nebegaunanti valstybės paramos. Tarp tų senų ir užkietėjusių korupcionierių-socialinių parazitų savo narko aktyvumu išsiskiria jų jaunoji atstovė Aušrinė Armonaitė, matomai sekanti savo vyresniųjų kolegų-kyšininkų pėdomis.

Aš manau, kad kanapių lobistai liberalai nėra užkietėję idiotai, jie tiesiog yra mūsų tautos socialiniai parazitai, jie nupirkti ir aptarnauja ne rinkėjų, o mūsų tautos degradacija suinteresuotų jėgų naudai.


Kokie liberalų tikslai?

Teigiama, kad pats vertingiausias liberalų nuolatos propaguojamos rinkos ekonomikos resursas yra kvailys.

Rinkos ekonomika – tai perskirstymas, o efektyvus perskirstymas mažumos naudai vykdomas dviem būdais – apgaule ir jėga. Jėga naudojama tais atvejais, kada apgaulė neefektyvi, o apgaulė efektyvi tiktai tada, kada žmonės nieko nesupranta, kada jie padaromi kvailiais.

Išrasta daug priemonių gaminti kvailius: MIP, funkcinius beraščius gaminantis švietimas, narkotikai ir taip toliau. Rinkos ekonomikos apologetai kvailių gamybai kūrybiškai pritaikė literatūrą, meną, muziką ir net sportą. Jie kvailio gamybai stengiasi panaudoti viską, kas supa psichiškai sveiką žmogų.

Narkotikai – pati veiksmingiausia priemonė pasigaminti kvailį, sunaikinti žmoguje žmogų, paversti jį idiotu, todėl postmodernistinė Vakarų anticivilizacija ir naudoja narkotikus visuomenės iškvailinimui labai intensyviai. Nugirdyta ir užversta narkotikais Lietuva – geriausias to pavyzdys.

Į Lietuva narkotikai įžengė kartu su rinkos ekonomika. Valstybės narkotizacija, valdžiai nuosekliai remiant, duoda „puikius“ rezultatus: idiotų skaičius Lietuvos visuomenėje sparčiai auga, kas užtikrina rinkos ekonomikos klestėjimą, liberalų ir vagių pergales Seimo ir savivaldybių rinkimuose. Juk sveiko proto žmonės negalėtų rinkti tuos, kurie juos apvaginėja, kurie juos varo iš gimtųjų namų, kurie kursto karą, ardo šeimas, propaguoja lytinius iškrypimus, kurie naikina valstybės suverenitetą, kurie vykdo lietuvių Tautos genocidą.



Visus 26 nepriklausomybės – laisvosios rinkos diegimo metus Lietuvos valdžios dėjo tiesiog titaniškas pastangas, kad Lietuva pagal alkoholio sunaudojimą taptų pasaulio čempione! Šis kompleksinis išdurninimo būdas, pasitelkus alkoholį ir narkotikus, pasirodė labai rezultatyvus.



Kanapės

Pastaruoju metu į Lietuvą tiesiog grūste grūdamos kanapės. Už gražių pasakų apie jų panaudojimą skausmo klinikoje slypi globalizmo velnias, siekis lietuvius susargdinti dar viena liga, apnuodyti dar vienu kvaišalu, sunaikinti tautą.

Kanapės yra aktyvus marihuanos komponentas, tai vienas iš nuodų asocijuojančių su psichozių ir šizofrenijos išsivystymu (Chtistopher Frith & Eve Johnstone. Schizophrenia: A very short introduction. Oxford university press. 2003).

Skaitoma, kad kanapių naudojimas yra šizofrenijos rizikos faktorius. Svarūs įrodymai buvo gauti tiriant švedų šauktinius karius, rūkiusius marihuaną, pakartotinai juos pašaukus į kariuomenę po 15 metų. Vyrai, kurie buvo stiprūs kanapių naudotojai, pakartotino pašaukimo metu buvo šešis kartus labiau linkę į šizofrenijos išsivystymą negu nenaudojusieji. Yra identifikuotas kanapių poveikio į smegenis mechanizmas. Šis atradimas galiausiai leido suprasti kaip kanapių naudojimas kartais sukelia psichotinius simptomus. Buvo atrasti specifiniai saitai smegenyse į kuriuos veikia kanapės. Per šiuos saitus kanabioidai prisiriša prie neuronų specifinių receptorių (kanabinoidiniai receptoriai).

ES narkotikų stebėsenos agentūra (EMCDDA) 2015-aisiais skelbė, jog Lietuvos jaunimas yra tarp mažiausiai kanapių produktais besisvaiginančiųjų Europos Sąjungoje. Tyrimo duomenimis, per metus Lietuvoje šių kvaišalų vartojo 5 proc. jaunimo, tačiau bent kartą jų paragavo penktadalis penkiolikmečių -šešiolikmečių. Marihuana laikoma psichotropine medžiaga, ji turi veikliosios medžiagos - tetrahidrokanabinolio.

Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) nurodo, kad kanapės yra labiausiai paplitusi nelegaliai parduodama narkotinė medžiaga pasaulyje, ją pirmąkart išbando jaunesnio amžiaus asmenys, nei kitus narkotikus. PSO nurodo, kad ilgalaikis kanapių vartojimas sukelia priklausomybę, kenkia kognityviniams gebėjimams, atminčiai ir informacijos įsisavinimui, sukelia plaučių ligas, gali pasunkinti šizofrenijos simptomus, rašoma portale Lsveikata.




JAV kanapių legalizavimo pamokos.

JAV gyvenantis lietuvis rašytojas Valdas Anelauskas man laiške papasakojo apie Oregono valstijoje legalizuotas „medicininiams tikslams“ kanapes ir šios legalizacijos pasekmes:

"Kada čia pas mus, prieš vos kokia maždaug 20 metų (būtent kai mes Oregone ir apsigyvenom), visa ta Sorošo finansuojama narkotikų propaganda dar tik prasidėjo, tai niekas net įsivaizduot ar susapnuot būtų negalėję, kaip greitai jie pasieks pergalę. Gi dabar narkotikų parduotuvės jau kiekvienoje gatvėje, kai kur net po kelias. Iš pradžių, taip, legalizavo tik atseit "medicininiams tikslams", bet paskui, prieš keletą metų (2014), buvo čia referendumas, kurio pasekoje ir legalizuota galutinai. Dabar, sakau, "recreational marijuana" jau galima būtų nusipirkt daug lengviau net negu bonką alaus, nes bent jau aplinkui mus, kur mes čia gyvenam, narkotikų parduotuvių yra tikrai daugiau, nei supermarketų, kur alų ir vyną parduoda. Jeigu aš panorėčiau nusipirkt "žolės" tai užtruktų tikrai mažiau laiko, negu kad nuvažiuot iki artimiausio prekybos centro, nes marihuanos kelios parduotuvės čia yra maždaug trijų ar penkių minučių atstume, kad nueit iki jų pėsčiomis. Na o rezultatai? Na tai gi stebėjau aš ketvirtadienį ryte savo akimis tuos rezultatus, kai universitete su Džimiu "koncertavom", o studentai, pablūdusiomis nuo "žolės" rūkymo galvomis, kaip lyg būtų kokie durnyno pacientai, ten rėkavo, klykavo ir prieš mus maivėsi. Daugelis jų jau dabar visiški ligoniai. Nebūtinai reikia būt medicinos mokslų daktaru, kad tą pamatyt ir suprast. Visi tie protestuotojai prieš Trampą irgi apkvaišę gi nuo narkotikų, todėl ir siautėja. Smegenys jau galutinai suluošintos. Taip kad pasekmės išties katastrofiškos. Nėra ir negali būti tad jokios abejonės, kad narkotikai — tai būtent ginklas Nr.1 šiandien, rankose tų, kas nori galutinai sugriaut mūsų civilizaciją ir sunaikinti mūsų baltąją rasę. Todėl tylėti Lietuvoje tikrai negalima, kada ir pas jus jau juk ta pati istorija kartojasi, kas įvyko čia pas mus per pastaruosius 20 metų..."

Nuorodos:



Bus tęsinys.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą