2017-11-10

Du rašytojo Valdo Anelausko laiškai iš Amerikos apie tenykščių narkotikų dylerių darbus, kuriuos turėtų perskaityti marihuanos politiniai dyleriai R.Šimašius ir A.Armonaitė


Lapkričio 7 dieną straipsnyje „Politinės partijos tampa socialiniais parazitais“ aš nagrinėjau politinių partijų socialinio parazitizmo reiškinį. Tinkamiausiu tokios partijos-socialinio parazito pavyzdžiu man pasitarnavo Liberalų sąjūdis ir du šios korumpuotos partijos atstovai R.Šimašius ir A.Armonaitė, pasižymėję, kaip politiniai narkodileriai.

Ekonomistų nuomone, narkotikai yra reikalingi visuomenės degradacijai, kvailio-"rinkos ekonomikos resurso" gamybai, kuo ir užsiima ši politinių marginalų šimašių ir armonaičių partija.



JAV gyvenantis lietuvis rašytojas Valdas Anelauskas man laiške papasakojo apie Oregono valstijoje legalizuotas „medicininiams tikslams“ kanapes ir šios legalizacijos pasekmes:

JAV kanapių legalizavimo pamokos.

JAV gyvenantis lietuvis rašytojas Valdas Anelauskas man laiške papasakojo apie Oregono valstijoje legalizuotas „medicininiams tikslams“ kanapes ir šios legalizacijos pasekmes:


Pirmas Valdo Anelausko laiškas iš JAV (jau skelbtas)

Kada čia pas mus, prieš vos kokia maždaug 20 metų (būtent kai mes Oregone ir apsigyvenom), visa ta Sorošo finansuojama narkotikų propaganda dar tik prasidėjo, tai niekas net įsivaizduot ar susapnuot būtų negalėję, kaip greitai jie pasieks pergalę. Gi dabar narkotikų parduotuvės jau kiekvienoje gatvėje, kai kur net po kelias. Iš pradžių, taip, legalizavo tik atseit "medicininiams tikslams", bet paskui, prieš keletą metų (2014), buvo čia referendumas, kurio pasekoje ir legalizuota galutinai. Dabar, sakau, "recreational marijuana" jau galima būtų nusipirkt daug lengviau net negu bonką alaus, nes bent jau aplinkui mus, kur mes čia gyvenam, narkotikų parduotuvių yra tikrai daugiau, nei supermarketų, kur alų ir vyną parduoda. Jeigu aš panorėčiau nusipirkt "žolės" tai užtruktų tikrai mažiau laiko, negu kad nuvažiuot iki artimiausio prekybos centro, nes marihuanos kelios parduotuvės čia yra maždaug trijų ar penkių minučių atstume, kad nueit iki jų pėsčiomis. Na o rezultatai? Na tai gi stebėjau aš ketvirtadienį ryte savo akimis tuos rezultatus, kai universitete su Džimiu "koncertavom", o studentai, pablūdusiomis nuo "žolės" rūkymo galvomis, kaip lyg būtų kokie durnyno pacientai, ten rėkavo, klykavo ir prieš mus maivėsi. Daugelis jų jau dabar visiški ligoniai. Nebūtinai reikia būt medicinos mokslų daktaru, kad tą pamatyt ir suprast. Visi tie protestuotojai prieš Trampą irgi apkvaišę gi nuo narkotikų, todėl ir siautėja. Smegenys jau galutinai suluošintos. Taip kad pasekmės išties katastrofiškos. Nėra ir negali būti tad jokios abejonės, kad narkotikai — tai būtent ginklas Nr.1 šiandien, rankose tų, kas nori galutinai sugriaut mūsų civilizaciją ir sunaikinti mūsų baltąją rasę. Todėl tylėti Lietuvoje tikrai negalima, kada ir pas jus jau juk ta pati istorija kartojasi, kas įvyko čia pas mus per pastaruosius 20 metų...

Antras Valdo Anelausko laiškas (gautas 2017-11-09)

Laba diena,


Pastebėjau, dar kartą citavot vėl mane, ką aš pasakojau Jums apie marihuaną čia pas mus Oregone, na tai čia dabar yra, sakyčiau, gan įdomi naujiena, vėl ta pačia tema. Antradienį (kaip ir visada pirmą lapkričio antradienį) buvo čia Amerikoje rinkimų diena, bet šiemet nė prezidento nerinkom, nė kongresmenų, o vien tik į visokius vietinės valdžios postus, na ir priedo dar buvo vietiniai referendumai įvairiais klausimais. Tai čia viename nedideliame miestelyje, maždaug apie 15 minučių nuo mūsų, buvo referendumas, kad leist ten pardavinėt marihuaną. Tas miesteliukas, Kresvelas, yra visai mažas, tik šiek tiek virš 5000 gyventojų, bet žmonės ten vis gi nusprendė pasipriešint plintančiai beprotybei ir pareiškė, kad pas save narkotikų pardavėjų jie jokiu būdu neįsileis. Na o tie (aišku, vis to paties Sorošo dosniai finansuojami) parodė tiesiog neregėtą įžūlumą ir net pasiekė, kad šiuo klausimu būtų pravestas referendumas (viename mažame miestelyje!), nes matyt tikėjosi, jog galės lengvai įtikint Kresvelo gyventojus prabalsuoti už marihuaną. Ir ką gi, antradienį gavo narkotikų dyleriai (ar, kaip juos dar kitaip čia vadina, "pušeriai") taip sakant per nosį. Referendumas įvykti tai įvyko, bet net 85% to miestelio gyventojų balsavo vis gi prieš marihuanos parduotuvę. Taip kad Sorošas šįkart liko, kaip sakoma, musę kandęs. Marihuanos pardavėjams kelias į Kresvelą užkirstas! Na, nemanau, kad pragaro jėgos taip lengvai pasiduos, gal būt net paskelbs šio referendumo rezultatą negaliojančiu, tačiau esmė juk net ir ne tame, o kad normalūs amerikiečiai, tose valstijose, kur legalizuoti narkotikai, vis gi ima aktyviai priešintis, bando demokratiniu keliu pakeisti padėtį, bent jau uždrausti marihuanos platinimą atskiruose miestuose bei rajonuose. Po to kai marihuana čia Oregone buvo, 2014 metais, legalizuota, jau net 73 nedideli miesteliai ją ir vėl uždraudė, savo ribose. Taipogi ir net 16 rajonų (counties, taip kad gal teisingiau būtų lietuviškai sakyt grafysčių) ją uždraudė. Iš viso Oregone yra 36 rajonai/grafystės. Taip kad normalių žmonių pasipriešinimas beprotybei plečiasi. Čia štai šiek tiek informacijos apie antradienio referendumą, iš mūsų miesto vietinės televizijos žinių laidos ir vietinio laikraščio:





VALDAS







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą