2017-11-04

Siras „pabėgėlis“ reikalavo savo Audi: „ponia Merkel sumokės...“


Kai 2015 metų pradžioje Angela Merkel neteisėtai atvėrė duris nelegaliems imigrantams iš Azijos ir Afrikos, JAV nevyriausybinės organizacijos (pagrinde), viliojo nelegalus pažadais apie gražų ir sotų gyvenimą Europoje, kur jų laukia namai, mašinos ir gražios baltaplaukės moterys. Sorošo ir Co. organizacijos net aprūpindavo šiuos keliautojus mobiliais telefonais su saugiais valstybių sienų kirtimo maršrutais, su apmokėtomis sąskaitos, plastikinėmis mokėjimo kortelėmis, o pinigus kelionei pervesdavo jiems įveikus kiekvieną dieną nustatytą kelio atkarpą.



Kai šie laimės ieškotojai atvyko į „gerosios Merkel“ šalį Vokietija ir susidūrė su realybe, kurioje nebuvo veltui dalinamų prabangių mašinų, namų ir jų laukiančių moterų, kur aplink iškrypėliai ir musulmonui nesuvokiama moralinė degradacija, daugeliui nuo šios realybės ėmė „važiuoja stogas“.

Atėjo atsiimti savo automobilio

Lapkričio 2 dieną  į Audi Zentrums Landshut mieste atėjo siras „pabėgėlis“ ir pareikalavo savo automobilio. Atsisėdęs į mašiną, jis per telefoną garsiai paleido arabišką muziką ir ėmė šaukti „Duokite man raktelį, … duokite man raktelį... !“ Salono darbuotojas paaiškino, kad už automobilį reikia susimokėti. Į tai „pabėgėlis“ atsakė, kad „Ponia Merkel sumokės..., duokite man automobilį...“.

Dėka apsaugos veiksmų „konflikto eskalacijai“ nutraukti, siras išlipo iš mašinos ir išėjo iš Audi centro.

„Sekantis jo tikslas buvo netoli, kur dirba horizontalios profesijos damos, ten jis išvertė kelis šiukšlių konteinerius, o po to vėl sugrįžo į Audi centrą“, rašoma Pi-news.

Čia jis ėmė į gatvėje eksponuojamus automobilius mėtyti akmenis, jas spardyti kojomis. Audi Q2 universalui jis išdaužė užpakalinį stiklą (žiūr. nuotrauką).

Siras buvo nuvežtas į beprotnamį. Rimtų jo psichikos sutrikimų nebuvo surasta ir sekančią dieną buvo paleistas. Tada ir vėl išprovokavo incidentą, gal reikalavo namo, už kurį Merlel sumokės?

„O gal jis rezga planus, kaip su automobiliu suvažinėti grupę žmonių, kas žino?“, ironizuoja vokiečių portalas.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą