2017-11-14

Judas – pardavinėjantis Lietuvos interesus: Iš Sorošo sąrašo išlindo Auštrevičiaus ausys ir dar kelios smulkesnės purvinos ausytės


Sorošo apmokamos agentūros sąraše – europarlamentaras Petras Auštrevičius iš korupcionierių liberalų sąjūdžio partijos, buvęs Lietuvos euroderybininkas, „išsiderėjęs“ ypač blogas stojimo į ES sąlygas Lietuvai.



Lapkričio pradžioje Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas nurodė šalies specialiosioms tarnyboms patikrinti Sorošo „nekomercines organizacijas“.

„Sorošo tinklas, kuris siekia daryti povaikį Europos gyvenimui, turi būti atskleistas“, - pažymėjo Orbanas interviu Kossuth FM, - Klausimas tame, kas tie vengrai, dalyvaujantys panašiuose procesuose?“

Tai iš naujo atkreipė dėmesį į DC leaks 2016 metų rugpjūtį paviešintą Džordžo Sorošo „Atviros visuomenės“ archyvą.

Kol visi juokėsi iš konspirologijos, kalbančių apie visagalį Sorošą ir liberalų sąmokslą, „Atvira visuomenė“ neleido laiko veltui. Dabar tai patvirtina dokumentai.

Bet svarbu, kad Sorošas veikia ne savo vardu. Greičiau, jis yra globalistinio tinklo avangardas. Tokiu būdu, suokalbis ir vieningas globalus tinklas veikia, kaip minimum, Europos parlamente. „Atvirosios visuomenės“ dosjė nurodomi 226 deputatai. Ten pažymima, kad jie jau bendradarbiavo su Sorošo organizacija ir „gali būti panaudoti vėl“.

Pastatyti savo žmones į tarptautines politines struktūras, kad jie užsiimtų liberalių projektų lobizmu - variantas garantuojantis sėkmę.

Europos Sąjungos parlamentą tiesioginiuose rinkimuose renka Europos Sąjungos piliečiai. Paskutinieji rinkimai vyko 2014 m. gegužės 25 d. Tai didžiausias pasaulyje daugiatautis parlamentas: 751 narys iš 28 valstybių atstovauja daugiau nei pusei milijardo piliečių. Lietuvai atstovauja 11 parlamentarų.

Pasirodo, mes nežinome, kokius žmones renkame, bet stebimės, kai jie balsuoja už imigraciją, „genderinę lygybę“, vienalytes santuokas, valstybių suvereniteto naikinimą ir panašias Sorošo „Atviros visuomenės“ programas, skirtas Europos tautų naikinimui.

Tarp Sorošo maitinamų EP socialinių parazitų daugiausiai social-demokratai, kairieji, ekologai ir „žalieji“.

Sorošo sąraše tik du Vengrijos atstovai. Kurie gi Lietuvos atstovai dirba ne Lietuvai, o Sorošui, kurie iš jų yra mūsų atžvilgiu socialiniai parazitai?

Gerbiamas Tvankstas (interneto slapyvardis, komentarų autoriaus pavardė man žinoma) mane informavo apie šio sąrašo nuorodą. Savo komentare, paskelbtame portale Alkas „Tvankstas“ rašo:

„Kumqat Consult (Nyderlandai) pagal G. Soros Open Society užsakymą parengė jos sąjungininkų sąrašus 2014-2019 kadencijai Europos Parlamente, viso 226 nariai iš 751 parlamentaro.

Susipažinti https://legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf, pakankamai nuodugnu ir aišku 177 puslapiuose.

Lietuvai sąrašuose atstovauja P. Auštrevičius, du darbuotojai frakcijose : Renaldas Vaisbrodas – ALDE (liberalai), Lietuvoje ir F. Kukliansky žmogus LŽB , Rasa Rudzkytė (S&D).

Krinta į akis daug baskų ir katalonų Ispanijos parlamentarų tame sąraše, taip pat net trys turkai, atstovaujantys Bulgarijai. Tiesa, nei vieno iš Latvijos ir 2(dvi) iš Estijos."

Manau, kad Lietuvos saugumas turi rimtai timptelėti poną Petrą Auštrevičių už tų jo iš Sorošo sąrašų kyšančių ausų, nes pakęsti, kad EP Lietuvą atstovautų nupirktas parsidavėlis – situacija nepakenčiama.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą