2017-11-23

„Ori“ lietuvių senatvė su Maltos ordino sriubos lėkšte rankose


LRT kiekvieną dieną mus kviečia „vienytis už orią senatvę“, kviečia Maltos ordinui aukoti po du eurus ir deklaruoja, kad „Lėkštė sriubos – ori senatvė!“



Fantastiką! Ori senatvė-su paaukotos sriubos lėkšte rankoje!

Iki kokio išprotėjimo laipsnio nusirito Lietuva? Iki kokio siaubingo senų žmonių skurdo!

Ori senatvė ne su bilietu į operą rankoje, ne su kelialapiu į Druskininkų ar Palangos sanatoriją, o su lėkšte ubagui skirtos sriubos. Kokio fantastinio lygio pasityčiojimas iš skurstančių piliečių!


Na gerai, juk geriau jau taip palaikyti senelių gyvastį, seneliai - ne laukiniai katinai, kad juos Lietuvos savivaldybės maitintų importiniais mėsos konservais, statytų namelius už mokesčių mokėtojų pinigus. Tik kam tas Maltos ordinas čia makaluojasi, ar mes negalime tuos pinigus suaukoti į prezidentės Grybauskaitės sąskaitą, o ji tegul verda tą sriubą, tegul jos padėjėjų armija vežioja tą sriubą badaujantiems seneliams? Kam žmogų rūmuose laikyti tiek metų be darbo ir be jokio naudingo užsiėmimo?

O dabar apie Maltos ordiną, tą geradarį sriubos virėją už mūsų paaukotus pinigus. Kas gi čia per paramasoniška organizacija? Ką bendro šitas ordinas turi su kiekvieną dieną mūsų ir vakarų spaudoje keikiamu Rusijos prezidentu Vladimiru Purinu ir jo gynybos ministru Sergėjumi Šoigu, gynybai nuo kurių Lietuva per metus ištaško 900 milijonų eurų auksiniams šaukštams ir vokiškiems šarvuočiams ir ruošiasi dar daugiau ištaškyti, kol visi seneliai badu išmirs, o maži vaikai su tėvais į Angliją pabėgs.


Vilniaus Gaonas Šlomo Zalmanas, kurio palikuonimi yra Izraelio premjeras Benjaminas Netanyahu, XVIII amžiaus pabaigoje išpranašavo:

Kada jūs išgirsite, kad rusai užkariavo Krymo miestą, žinokite – atpirkimo laikas artėja, o kada išgirsite, kad rusai pasiekė Konstantinopolį, jūs turite apsirengti šeštadieninius drabužius ir dėvėti juos nenusirengdami, nes Mošiachas atvyks bet kuriuo momentu.

2012 metais Maltos ordino riteriu tapo S.Šoigu, dabartinis Rusijos gynybos ministras.

2013 metais V.Putinas tapo nariu Švento Karlo ordino, kuris yra Maltos ordino filialas Europos aristokratijai.

2014 metų kovo 18 dieną Krymas tapo Rusijos dalimi, reiškia „atpirkimo laikas priartėjo“ ir atėjo laikas atstatyti Jaruzalės šventyklą ir ruoštis Mošiacho atėjimui.

Lietuva irgi tam ruošiasi, ginkluojasi, ji kovos su Putinu ir Šaigu, kurie su masonišku Maltos ordinu verda Lietuvos seneliams sriubą už mūsų paaukotus pinigus.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą