2017-11-03

Rusijos verslininkas Germanas Sterligovas uždaro savo krikščioniškas parduotuves, į kurias buvo „draudžiama įeiti pederastams“


Germanas Sterligovas (1966) – garsus Rusijos verslininkas, krikščionis, daugiavaikis tėvas, pirmos Rusijoje prekių biržos įkūrėjas, nuo 2004 persikėlė iš Maskvos su šeima gyventi į nuosavą ūkį, Rusijoje įkūrė ekologiškų produktų krikščionišką parduotuvių tinklą „Duona ir druska“. Parduotuvės dirba Maskvoje, Peterburge, Permėje, Kirove, Rostove prie Dono ir Krasnodare.



Ant šių parduotuvių durų Sterligovas iškabino užrašus „Pederastams įeiti draudžiama“. Vėliau, Maskvos prokurorams reikalaujant panaikinti diskriminaciją, jis iškabas pakeitė į „Sodomitams įeiti draudžiama“. Kai ir šias iškabas pareikalauta panaikinti, jis nutarė likviduoti verslą. Štai ką jis lapkričio 1 d. parašė savo livejournal.com:

Man pasiūlė pasirinkti: išsaugoti verslą ar išsaugoti sąžinę. Pasirinkau sąžinę. Parduodu savo Maskvos parduotuvių tinklą. Pirmoji mano krikščioniškoji parduotuvė jau uždaryta. 

Stipriai spaudžia prokuratūra. Iš pradžių reikalavo pašalinti žodį „pederastai“ nuo iškabos „pederastams įeiti draudžiama“, neva necenzūrinis žodis. Žodis visai cenzūrinis, bet tiek to – pakeitėme į iškabas „sodomitams įeiti draudžiama“. Sodomitai tas pats kas pederastai, bet žodis biblijinis, ir pas nieką neapsivers liežuvis jį pavadinti necenzūriniu. Tada pasirodė jiems ne to reikėjo, ne žodyje reikalas. Jiems reikia, KAD MES IMTUME VISUS APTARNAUTI, kas pas mus užėjo – TAI YRA PEDERASTUS, tame skaičiuje. Priešingu atveju pažadėjo, kad kompleksinių patikrinimų pagalba, kur jų viršininkas-prokuroras reikalauja surasti pas mus „galimus pažeidimus,“ (žiūr. dokumentą žemiau) mus vis vien uždarys ir iškels bylas. 

Tai štai: mes geriau atsisakysime uždarbio ir parduotuvių Maskvoje, bet pidarai Sterligovo parduotuvėse nebus aptarnaujami! Mes suprantame, kad pergalė sodomitams tai ne parduotuves mums uždaryti. Pergalė jiems tai priversti mus aptarnauti skylėtą šlikštyne lygiai su padoriais žmonėmis. Šito iš mūsų purvini iškrypėliai nesulauks niekada. Todėl, kad mes – krikščionys.

Ir taip, mes uždarėme mūsų pirmą parduotuvę – Sodovo-Spaskoje. Pagal laipsnį prokuratūros „užvažiavimų“ ant kitų parduotuvių ir jas uždarinėsime. Suprantama, kad esant norui prikibti galima prie visko. Man jau šešta dešimtis metų, žinau apie viską ne iš nuogirdų.


O apie tinklo pardavimą pranešame jau dabar, kad būsimas pirkėjas galėtų dar savo akimis pamatyti, kaip vyksta smagi prekyba dar veikiančiose mūsų parduotuvėse. Žinoma, geriausiai ir toliau specializuotis prekiaujant natūraliais maisto produktais. (...)

Kaina veikiančio verslo su perdavimu nuomos teisės į šešias parduotuves: 600 tūkstančių dolerių. Laukiama grąža - vieni metai. 

Na, o kol kas, penkios iš šešių mūsų Maskvos parduotuvių dar pilnu tempu dirba ir įėjimas pederastams ten, kaip ir anksčiau, draudžiamas. 

Šlovė Jėzui Kristui!

Germanas Sterligovas (rusų krikščionis)






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą