2017-11-21

O meras-satanistas Lukiškių aikštėje pastatys paminklą bafometui?


Šetono žodis dabar skamba išdidžiai, šetonui jau meldžiasi Europos galingieji, „elitas“ (žiūr.video). 




Video pasakoja apie satanistines apeigas, kuriose dalyvavo ES "elitas": Merkel, Junkeris ir visi kiti.


Suprantamas, todėl, ir kai kurių „šiuolaikinių“ vilniečių noras turėti merą-satanistą. Todėl tokį ir išsirinkome, ar mums išrinko, kaip dabar ES priimta - balsavimo paštu pagalba.


Apie penki šimtai dar Lietuvoje užsilikusių patriotų, nuo bado dar nemirusių, į Angliją nepabėgusių, dar neišprotintų, lapkričio 17 dieną  atėjo į mitingą  Lukiškių aikštėje  „Mes be Vyčio nenurimsim“ kautis už Lietuvos simbolį-Vytį. 


Jiems, mat, paduok Vytį, nepatinka jiems šetono garbintojų siūlomas ant žemės numestas kryžius, satanistinio meno žinovų peršamos „būdelės“ (žiūr.siūlomus aikštės sutvarkymo projektus), į kurias taip nesunkiai galima įmontuoti pisuarus ir čirkštis, kaip kokioje Berno centrinėje gatvėje. O kodėl ne, jei jau dabar ši aikštė paversta aplinkinio rajono šunų mižykla?


Ir Vytis tinka, jei kur šone žemai pastatyta, o dar geriau pargriauta, kojomis į viršų, kaip satanistų valdoma Lietuva, priešmirtinėse konvulsijose tąsoma.



Rasa Čepaitienė minėtame mitinge pasakė:

„Lukiškių aikštės tvarkymo epopėja, nedovanotinai užsitęsusi per visą Nepriklausomybės laikotarpį, ir jos dalinis rezultatas, neseniai atvertas mums po aikštės rekonstrukcijos, liudija, kad tiek jos tvarkytojams, tiek ir daliai visuomenės tebėra sunku suvokti šios ypatingos vietos reikšmę ir paskirtį. Kas gi buvo padaryta su aikšte?“

Vienas iš keturių beprotiškų monstrų, pastatytų Sapiegų rūmų parke

Atsakysiu oratorei į jos klausimą „kas buvo padaryta su aikšte?“: buvo paruošta vieta Bafometo paminklui. 

Į tai nuosekliai einama kiekvieną dieną: per iš piršto laužtą režisieriaus Šarūno Barto „sekso“ skandalą, per Gedimino kalno griovimą, per vaikų tvirkinimą, per homoseksualistų paradus, per Sorošo fondus, per kanalizacijos vamzdį prie Neries, tuo vamzdžiu apdergtą Nacionalinę premiją, šetonus-beždžiones, pastatytas Sapiegų rūmų parke ir t.t.

Apsidairykime aplink, įsiklausykime, ką kalba Vilniaus meras, ką jis daro mieste, ir taps aišku, kas ilgainiui stovės Lukiškių aikštėje.

Aš manau, kad čia ruošiama vieta masonų garbinamam bafometui. Tada bus kur atvesti iš Briuselio atvykusius satanistus, pasigirti, kad ir mes iki jų lygio jau degradavome.

Apsidairykite aplink, kiek jų, su masonų „gėlelėmis“ pasipuošusių. Kiek bafometo garbintojų! Pasitaiko ir nesuprantančių, ką daro, bet laikas suprasti, nes Lietuvą prarandame.




Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą