2017-11-24

Kodėl „bioetiką“ propaguojantis Amerikos žydas Travis N.Reider siekia apriboti baltosios rasės žmonių gimstamumą, o pats dauginasi?


Travisas N. Reider yra Bermano bioetikos instituto Johns Hopkins universiteto mokslinis bendradarbis, pastaruoju metu globalistų valdomoje spaudoje populiarina atvirai nacistinę „bioetikos“ teoriją, kuri reikalauja europinės rasės atstovus nesidauginti, nes būtent jie, šio liberalfašisto nuomone, didina CO2 koncentraciją mūsų planetoje, naikina ribotus žemės resursus.


Aš šitą veikėją vadinu nacistu, nes jis agituoja nesidauginti tik europoidinės rasės atstovus, bet ne negroidinės, ne mongoloidinės, ne savos semitų. Tokias pačias teorijas kitų rasių pažiūriu skelbė ir Adolfas Hitleris savo „bioetikos“ vadovėlyje „Main kampf“.


Rusijos televizija „Cargrad“ papasakojo apie liberalfašisto Travis N.Reider veiklą.

Pasaulio MIP skleidžiama idėja, kad turtingiausių šalių gyventojau turi visiškai atsisakyti gimdyti vaikus vardan planetos išsaugojimo. Aktyviusiai šią temą vysto Travis N.Reider. Jis kaltina „neatsakingus“ tėvus, kad jų vaikai nuo pat gimimo skatina klimato šilimą. Vienintelis būdas sustabdyti klimato katastrofą, jo nuomone, tai atsisakyti vaikų gimdymo. Šis jo tekstas buvo paskelbtas ne kur nors kitur, o puslapyje vieno stambiausių pasaulio media holdingų NBC, seniausioje JAV televizijos kompanijoje. Dabar ji priklauso Com cast, kurią savo ruožtu valdo vienas iš odeozinių oligarchų Brayan Roberts (Amerikos žydas, A.L.).

Brayan Roberts
Informaciniai pajėgumai leidžia Brian Roberts primesti savo nuomonę amerikietiškai auditorijai. O jo vertybės, reikia pasakyti, tipingos kairės globalistui: propaganda prieš baltuosius, prieš šeimą, prieš krikščionybę. Taip jį vertina Amerikos konservatoriai. Jie visai rimtai sako: „Balti žmonės, kada jūs visi išdvėsite“.

Leonidas Rešetnikovas, Rusijos užsienio žvalgybos generolas leitenantas, Strateginių tyrimų instituto direktorius:

Į juos negalima žiūrėti, kaip į klounus, nerimtus žmones. Tai specialios akcijos, speciali propaganda. Tai nukreipta prieš krikščionis, kurie gimdo vaikus. Ir pas mus tarp stačiatikių labai daug daugiavaikių. Tai nukreipta prieš baltuosius, Afrikoje tas laidas niekas neklauso, Azijoje irgi, tai skirta Europai ir JAV, vakarų krikščionių civilizacijai. Reikia pašalinti tą dalį gyventojų, kurie gali priešintis globalistų teorijoms.

Visų baltųjų neišmuš, liks milijonai, kurie valdys šią beprotišką ir mažai gabumų turinčią, mažai išlavintą publiką, kuriuos jie veža, o šituos reikia šalinti, kurie auklėja savo vaikus, ugdo pagarbą šeimai, valstybei. Dauguma vaikų auklėjama šitose šeimose, dauguma liks tokie, kaip tėvai.

Vyksta nuolatinė kova su šeima, kova su dorove, su morale, vaikų gimimu. Abortai, vaikus žudome, milijonus, bet nepakanka, vis tiek gimdo, ir auklėja ta dvasia, kuri netenkina globalistus. Jiems reikalinga, visiškai paklustanti, neprotaujanti masė, artima gyvulių pasauliui. Jiems to reikia: atėjo, atidirbo, pažiaumojo ir atgal į tvartą.

Pažiūrėkite kiek filmų yra šia tema sukūrę patys amerikiečiai. Martrica... Jie pripažįsta, kad tai jų tikslas. Reikia į tai žiūrėti labai rimtai. Mums Rusijoje ypatingai reikia rūpintis šeimos stiprinimu, reikia kovoti su abortais. Mes nužudėme dešimtis milijonų žmonių per paskutinius šimtą metų. Nei per karą, nei per represijų laikus, o abortų pagalba.... Tai valstybės saugumo klausimai. Tai mūsų šalies ateities planai, mūsų nacijos ateities klausimai.

Nacistas Travis N.Reider negyvena pagal savo receptus. Jis sukūręs gražią žydišką šeimą ir džiaugiasi vaiku, visai nesirūpina planetos ateitimi ir CO2 koncentracija (žiūr. nuotrauką).


Izraelio valstybė irgi nesiklauso šio žydo-nacisto propagandos. Pagal gimstamumą Izraelis yra 94 vietoje pasaulyje, jo gimstamumo rodiklis (1000 gyventojų per metus) yra - 19,77, arti pasaulio vidurkio -19,95, o Lietuva 182 vietoje su 9,11, t. y. Lietuvoje gimstamumas yra daugiau negu du kartus mažesnis už Izraelio! Su mūsų tauta vykdomas genocidas.

Po 2017 metų G20 šalių susitikimo Vokietijoje įvykusioje spaudos konferencijoje Prancūzijos Prezidentas Manuelis Makronas į klausimą apie galimą Europos „Maršalo planą“ Afrikai pasakė, kad „Problemos, su kuriomis susiduria Afrika visai kitokios... civilizacinės“ ir nurodė Afrikos valstybes, kuriose „vienai moteriai tenka 7 ar 8 vaikai“. Pasak Makrono, jei moterys Afrikoje gimdys po 7-8 vaikus, nepadės jokia parama, jokie kaip į balą sumerkti milijardai. Afrika gavo 1 trilijoną dolerių paramos ir jokio efekto. Tiek pat vaikų tenka vienai arabų motinai. Tuo tarpu pas Europietes moteris šis rodiklis tesiekai 0,6 vaiko moteriai, dauguma Europos tautų jau šiandien dėl nepalankių motinystės sąlygų, prievartinio homoseksualizmo diegimo, šeimos instituto naikinimo, tiesiog išmiršta.

Video apie Travisas N. Reider veiklą:









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą