2017-11-13

Juokingos ir kvailos istorijos apie vyrų priekabiavimus: „jei kalė nepanorės, jos šuo nepaturės“


Kiek žmogus besipuikuotų savo protu, ar turtais, visa gamta paklusta tiems patiems dėsniams. Kiekvienos gyvūnų rūšies patelės, ir tik jos, renkasi tuos patinus, kurie užtikrina palikuonims palankesnes sąlygas išgyventi. Ne tik tarp patinų, bet ir tarp patelių vyksta arši konkurencinė kova.



Kaip prie gražių, sveikų, protingų moterų lovų išsirikiuoja eilės norinčių su jomis poruotis, taip ir prie vyrų, turinčių išskirtinius požymius, didelį turtą, išsirikiuoja eilė moterų.

Man labai keista, kad kilo toks ažiotažas dėl režisierių JAV, o vėliau šis idiotizmas net persikėlė į mano santūrią ir protingą Lietuvą.

Ar iki tol niekas nežinojo, kad per teatro vyriausiojo režisieriaus lovą pereidavo "pusė teatro artisčių", o pas mokslinės įstaigos vadovą „norėdavo rašyti disertacijas“ pulkas moterų? Ir ne būtinai todėl, kad šitie veikėjai būtų tas moteris per prievartą tempę į lovą.

Žinoma, pasitaiko šlykščių gašlūnų, seksualinių gangsterių, bet jų yra labai menkas procentas.

Aš pamenu ir tokius. Vieną garsų zoologą, kuris vis viliodavo studentes su juo gaudyti naktinius drugius, ar daryti nuotraukas. Daugelis prisimena jį sakant: „Mamytės, mamytės ir vaikučiai, ir vaikučiai“.

Aštuntame-devintame dešimtmetyje dirbę Mokslų Akademijos institutuose Santariškėse bent iš matymo pažinojo labai retai pasirodančią gražią ir išpuoštą „mokslininkę“, kuri, niekam tai nebuvo paslaptis, buvo MA prezidento meilužė. Ji chroniškai nesilankė darbe, važinėjo tų laikų labai geru automobiliu, rengėsi importiniais drabužiais, prezidentas ją buvo aprūpinęs būtu, minėta mašina, mokslo laipsniu, kelialapiais, vyresniojo mokslinio darbuotojo pareigomis ir t.t. Moteris tikrai buvo graži, turėjo ir oficialų vyrą, kas komunistui prezidentui buvo alibi.

Ar ją kas prievartavo? Manau, kad labiau ji pati prievartavo senstantį akademiką, o šis, savo ruožtu, prievartavo valstybę, kad tenkinti savo ir jos užgaidas.

Visi pamename garsią AMB istoriją, kai antro galo pagalba pasileidusi moteris apženijo už savęs įtakingą vyrą ir įgijo valdišką viešbutį.

Šiuo metu vyrų-moterų santykiuose vis labiau dominuoja pinigai. Šie santykiai žinomi iš gilios senovės ir turi savo pavadinimą.

Bet kokiu atvenu, kaip liaudis sako: „jei kalė nenorės, šuo jos nepaturės.“

P.S.

Mano buvę kolegos mokslininkai, kuriuos išprievartavo jų studentės, doktorantės, tikrai nepradės tai pasakoti viešai žurnalistams, nes jie protingi, supranta, kad jokia moteris neišprievartaus vyro, jeigu jis to nenorės. Visi protaujantys žmonės tai supranta, bet erzelynė skirta ne jiems, ji skirta kvailiams ir visuomenės erzinimui, jos kvailinimui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą