2017-11-09

Lietuvoje užgimsta pabėgėlių industrija, kuriai „pabėgėliai“ - duona kasdieninė


Na štai ir nebėra ko bėgti sirams, vakar vyriausybės pajėgos užėmė paskutinį „islamo valstybės“ kontroliuojamą miestą Abu-Kemal.



Ar gali būti „pabėgėliai“, jei nėra nuo ko bėgti? Žinoma, kad gali ir jų tik daugės, nes „pabėgėlis“ yra sąvoka ne politinė, o ekonominė. „Pabėgėlis“ yra pačios didžiausios Europoje industrijos sritis, kurioje dirba milijonai žmonių.

Šioje pabėgėlių industrijoje išsiskiria tokie šio mafijinio verslo gigantai ir biudžetinių pinigų skalbėjai, kaip Caritas ir Diakonie.

Caritas ir Diakonie vien Vokietijoje sudaro tūkstančiai organizacijų, kuriose dirba 1,07 milijonai etatinių darbuotojų ir 1,2 milijonai savanorių. Caritas - patididžiausia privataus sektoriaus įmonė Vokietijoje.


Caritas išaugino ir Lietuvai socialinės apsaugos "minties milžiną" ministrą - „valstietį“ Liną Kukuraitį, kuris deda visas pastangas, kad Lietuvoje lietuviai skurstų, o jo buvusio verslo objektas – pabėgėliai, klestėtų.

Kuo buvo įdomi lapkričio 8 dienos LNK televizijos vedėjos Asta Stašaitytė-Masalskienė „Yra, kaip yra“ laida, skirta „pabėgėlių“ problemoms?

Ji buvo įdomi ne tik todėl, kad joje dalyvavo kažką nerišlaus apie butaforinius "pabėgėlius" mekenęs VRM ministras E.Misiūnas, europarlamentaras Valentinas Mazuronis, labai išsamiai papasakojęs apie taip vadinamų „pabėgėlių“ žalą, visuomenininkas Vitalijus Balkus, pateikęs daug faktinės medžiagos apie šiuos pseudo pabėgėlius, kiti dalyviai, ji buvo įdomi tuo, kad buvo pakviestos dvi „verslininkės“, dirbančios „pabėgėlių industrijoje“: viena kažkokioje SNO globojamoje organizacijoje, o kita NVO, skirtoje ieškoti ir vežti mokyti mūsų valstybės ir mūsų vaikų sąskaita tuos jau neturinčius nuo ko bėgti „pabėgėlius“.

Tai parodė, kad „pabėgėlių verslo“ industrija sparčiai vystosi Lietuvoje, daugėja žmonių šioje industrijoje užsidirbančių duoną. Tai negeras ženklas, nes mūsų valstybėje daugėja ją naikinančių NVO darbuotojų - „socialinių parazitų“. Dažniausiai už jų nugaros kyšo Džordžo Sorošo kenkėjiškų NVO ausys, su kuriomis nuolatos kovoja Višegrado šalių vadovai.

Ar ne laikas ir mums rauti šias sorošistų ausis lauks iš Lietuvos landšafto?

Minėta LNK laida buvo perspėjimas visuomenei.


Priminsiu:

Spalio 11 dieną BNS pranešė, kad vyriausybė nutarė „pabėgėliams“ mokėti tokias išmokas:
-Kompensacija būsto nuomai vienam žmogui per mėnesį - 314 eurų.
-Pašalpa būtiniausioms reikmėms ( komunalinėms paslaugoms, maistui, transportui ir kt.) - 204 eurai.
-Papildomai mokyklinio amžiaus vaikams išmokama pašalpa būtiniausiems mokinio reikmenims įsigyti (57 eurai) ir kas mėnesį mokama 60,8 euro kompensacija vaikų ugdymo pagal ikimokyklinio ir (ar) priešmokyklinio ugdymo programas išlaidoms apmokėti.

Suma:
Suaugusiam ir vaikui per mėnesį = 518 eurų.
Mokyklinio amžiaus vaikui 635,8 eurų.

-Vienkartinė įsikūrimo pašalpa - 204 eurai.
-Vienkartinė įsikūrimo pašalpa vaikui -102 eurai.
-Nelydimam nepilnamečiui, sulaukus pilnametystės -1122 eurai.

Kiek Lietuvos vaikų, suaugusių ir senelių gauna tokias pajamas?

Valdžios diskriminuojamo lietuvio pajamos:

Minimali alga - 380 eurų.
Bazinė pensija-120 eurų.
Našlių pensija-21 euras.
Valstybės remiamos pajamos-102 eurai.
Vidutinė senatvės pensija 273,95 eurai.

Oraus gyvenimo palaikymas valstybėje turi būti garantuostas ne tik tarptautinio NVO verslo objektu tapusiems „pabėgėliams“, bet ir Lietuvos piliečiams. Neleiskime valdžiai pažeidinėti Lietuvos Konstitucijos!

Kviečiu pasirašyti peticiją „Už lygias Lietuvos piliečių teises su pabėgėliais“

Publikacijos skirtos „pabėgėlių industrijai“










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą